Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη ο ΟΛΘ

Aκόμα ένα βήμα για την απόκτηση του 67% των μετοχών του ΟΛΘ, έγινε για την κοινοπραξία που συμμετέχει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, καθώς το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ ανακήρυξε ομόφωνα την ένωση των εταιριών ως Προτιμώμενο Επενδυτή.

Το πρώτο βήμα για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, έγινε για τον 57χρονος επιχειρηματία και το μόνο που απομένει είναι πλέον το Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο καλείται να υπογράψει τη σύμβαση πώλησης μετοχών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, αφού εξέτασε τα τυπικά δικαιολογητικά που προσκόμισε ο Πλειοδότης όπως προβλέπεται από τους όρους της πρόσκλησης υποβολής προσφορών, ανακήρυξε ομόφωνα την ένωση των εταιρειών «Deutsche Invest Equity Partners GmbH», «Belterra Investments Ltd.» και «Terminal Link SAS» Προτιμώμενο Επενδυτή για την απόκτηση του 67% των μετοχών της εταιρείας Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης ΑΕ.

Ο φάκελος του διαγωνισμού θα υποβληθεί άμεσα στο Ελεγκτικό Συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο, η δε σύμβαση πώλησης μετοχών θα υπογραφεί μετά την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό την αίρεση των εγκρίσεων από τις αρμόδιες αρχές».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!