Προπόνηση με απουσία

Την ώρα που όλη η Ελλάδα ασχολείται με τον καύσωνα, στη Νέα Μεσημβρία, ναι, είχε δροσιά. Ιδανικό καιρό για ποδόσφαιρο. Γεγονός που ταίριαξε απόλυτα με το πρόγραμμα του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο οποίος έκανε εισαγωγή στην τακτική του. Το “my way” που είπε ξεκάθαρα στην παρουσίασή του.

Μετά την πρωινή προπόνηση, η οποία ήταν αφιερωμένη στην φυσική κατάσταση και ήταν η μοναδική ως τώρα που δεν συμπεριελάμβανε μπάλα, η απογευματινή (διάρκειας σχεδόν δύο ωρών) είχε μόνο ποδόσφαιρο.

Μόνο τακτική, με τον Σέρβο τεχνικό να δείχνει στους παίκτες του πως θέλει να κινούνται μέσα στο γήπεδο, να το… προβάρει σε ασκήσεις κυκλοφορίας που αφορούσαν κυρίως την αμυντική λειτουργία και στη συνέχεια να ζητά να το δει στην πράξη στο μισάωρο δίτερμα.

Στην απογευματινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Ζέλικο Μπρκιτς , ο οποίος είχε ενοχλήσεις στη μέση. Την Τρίτη (27.06), ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 19:30 στη Νέα Μεσημβρία με τους διεθνείς, πλην του Άμρ Ουάρντα που θα ενσωματωθεί στην ομάδα στις 30.06) να επιστρέφουν από τις άδειές τους και να ξεκινούν ειδικό πρόγραμμα.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!