Ψάχνει «καταφύγιο» στην ΕΡΤ ο ΕΣΑΚΕ

Στην Αθήνα συνεδρίασε νωρίτερα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ με θέμα τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Stoiximan.gr Basket League.

Όπως όλα δείχνουν, μετά από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ προς την Cosmote TV οδεύει και ο Παναθηναϊκός, με τις υπόλοιπες 11 ομάδες της μεγάλης κατηγορίας να οδεύουν προς την ΕΡΤ.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ανέφερε πως το θέμα δεν έχει προχωρήσει ακόμα όσο θα ήθελαν οι άνθρωποι του ΕΣΑΚΕ, καθώς υπάρχει ανοιχτή εκκρεμότητα στην ΕΡΤ και για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

Πάντως, το πιο πιθανό είναι και φέτος το πρωτάθλημα της Basket League να καλυφθεί από δύο διαφορετικούς σταθμούς. Cosmote TV και η NOVA έδειχναν τoυς αγώνες των τελευταίων ετών, ενώ όλα δείχνουν πως φέτος τα ματς θα είναι σε Cosmote TV και ΕΡΤ.

Μάλιστα, λίγο μετά το τέλος του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ εκδόθηκε ανακοίνωση που αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ συνεδρίασε σήμερα στην Αθήνα με θέμα τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Stoiximan.gr Basket League, με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού Superfoods και του Φάρου να απουσιάζουν.

Οι ΚΑΕ/μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις και αποφάσισαν ομόφωνα να συνεχίσουν ενωμένες τη διαδικασία εύρεσης νέου τηλεοπτικού συμβολαίου.»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!