Σύσκεψη στο Καραϊσκάκη η «Εγκληματική»

Το Καραϊσκάκη επέλεξαν ξανά ως έδρα Ενώσεις και παράγοντες που διέλυσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον της «Εγκληματικής».

Το μοναδικό γήπεδο το οποίο παρίστατο η προηγούμενη ηγεσία της ΕΠΟ ήταν το Καραϊσκάκη. Τόσο για τους αγώνες της Εθνικής, όσο και γι’ αυτούς του Ολυμπιακού.

Κάποιες από τις πιο σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ΕΠΟ έχουν ληφθεί σε αυτό το γήπεδο. Είτε στην προεδρική σουίτα, είτε στο Vammos, το καφέ – ρεστοράν του γηπέδου, όπου ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συνηθίζει να δεξιώνεται τους ανθρώπους της ομοσπονδίας.

Στον αγώνα με την Παρτιζάν υπήρχε κάλεσμα των κακουργηματικά κατηγορούμενων της «εγκληματικής», – όσων ακόμα παραμένουν «μάχιμοι» αρνούμενοι να μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας – ώστε να μετρηθούν και να ανασυνταχθούν ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ.

Μεταξύ άλλων, ήταν εκεί ο πρώην νομικός σύμβουλος και για πολλούς σκιώδης πρόεδρος της ΕΠΟ, Θόδωρος Κουρίδης ο οποίος – αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απόπειρας εκβίασης, της δωροδοκία-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος και της ηθική αυτουργία σε απάτη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!