«Σημαντικός ο βαθμός κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Χαρούμενος ήταν ο Σάββας Σιατραβάνης για το βαθμό που πήρε ο Απόλλωνας Σμύρνης απέναντι στον ΠΑΟΚ παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα.

Ο άσος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έκανε λόγο για τεράστια προσπάθεια από την ομάδα του, δίνοντας συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Όταν αγωνίζεσαι απέναντι στον ΠΑΟΚ με παίκτη λιγότερο και κάνεις τόσο μεγάλη προσπάθεια και παίρνεις τον βαθμό είναι πολύ σημαντικό. Κάναμε τεράστια προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Συνεχίζουμε. Έχουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και θα κάνουμε και εκεί ότι μπορούμε.

Δουλεύουμε πολύ για όλα τα παιχνίδια. Έτσι και με τον ΠΑΟΚ ο προπονητής μας είπε τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και νομίζω ότι μας βγήκε.

Όταν μια ομάδα μένει με παίκτη λιγότερο μαζεύεται πίσω και προσέχει περισσότερο τα ανασταλτικά της καθήκοντα. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και εμείς για να μην δεχτούμε το γκολ και αν μπορούσαμε να βγούμε σε μία κόντρα. Πίσω τα καταφέραμε πολύ καλά.

Εγώ θέλω κάθε παιχνίδι να το κερδίζουμε. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε και πήραμε τον βαθμό και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!