Το προσπάθησε για Ίβιτς

Ο νούμερο ένα στόχος της ΑΕΛ ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς το καλοκαίρι, ωστόσο ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου δεν προπόνησε την ομάδα από την Θεσσαλία, καθώς περιμένει πρόταση από το εξωτερικό.

Τα παραπάνω έγιναν γνωστά από συνέντευξη που έδωσε ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Βλάνταν Ίβιτς:

Ακούω κάθε μέρα, δεν γνωρίζω να μπαίνω στο διαδίκτυο, αλλά μου λένε όλοι πως έχει γεμίσει με την είδηση πως προπονητής της ΑΕΛ θα είναι ο Μαντζουράκης. Όπως και το όνομα του Ίβιτς.

Εγώ τον Ίβιτς θα τον ήθελα για προπονητή στην ΑΕΛ και τους είχα κάνει πρόταση από το καλοκαίρι πριν ανανεώσει ο κ. Πάους. Ο κ. Ίβιτς μόλις έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, επειδή ο Ίλια είναι φίλος μου και γνωρίζω και το μικρό που έχουμε καλή σχέση, του είπα να έρθει να φτιάξουμε σιγά-σιγά την ομάδα και να φτάσει εκεί που πρέπει.

Του είπα πως η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και δεν είναι συνηθισμένη. Μπορεί ο ΠΑΟΚ με τα μέσα μαζική ενημέρωσης που έχει να έχει τη μεγαλύτερη εικόνα ειδικά στο βόρεια Ελλάδα σαν μέγεθος, αλλά η ΑΕΛ έχει ακριβώς τους ίδιους τίτλους με τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Άρα δεν είμαστε ένα μικρό κλαμπ.

Καλύτερο γήπεδο έχουμε, καλύτερο προπονητικό κέντρο έχουμε, κόσμο έχουμε. Και του είπα να έρθει να δουλέψει εδώ αφού του δίναμε τις ίδιες και καλύτερες δυνατότητες. Επειδή είχαμε καλούς Σέρβους ποδοσφαιριστές και Κροάτες που είναι ένα έθνος του είπα να έρθει.

Μου είπε ευχαριστώ πολύ και ο Ίλια και ο Βλάνταν, όμως περιμένω κάτι πολύ μεγάλο από το εξωτερικό. Άρα αποκλείστε τον Ίβιτς όχι γιατί δεν τον θέλαμε, η τελευταία μου συζήτηση έγινε σήμερα. Αλλά μην το περιμένετε».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!