Ξεχάστε τις ομάδες κατά παραγγελία

Μια σωστή κουβέντα πήγε να πει ο Λουτσέσκου και πέσαμε να τον φάμε. Δεν είπα ότι πάμε για πρωτάθλημα αλλά ότι ζω με ένα όνειρο, τόλμησε να αρθρώσει ο Ρουμάνος και… μαύρο φίδι που τον έφαγε.

Τι δεν άκουσε ο άνθρωπος, από το δεν ξέρει που ήρθε και που βρίσκεται,να ανακαλέσει άμεσα ή να τον.. στείλει χθες ο μεγαλομέτοχος για να μάθει ότι ο ΠΑΟΚ είναι φτιαγμένος μόνο για πρωταθλήματα και άλλα τέτοια επικά και… πιασάρικα.

Δυστυχώς αυτοί είμαστε οι ΠΑΟΚτσήδες και δεν βάζουμε μυαλό ούτε με τα 32 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, ούτε με την τροπαιοθήκη που θα έστηνε ο Ιβάν στο “Macedonia Palace” για να γεμίσει τίτλους από την πρώτη μέρα της εδώ παρουσίας του.

Δυστυχώς αυτοί είμαστε και σαν Έλληνες, αφού σαν λαός ψοφάμε για… παραμύθι, σαν τα μνημόνια που θα έσκιζε με ένα νόμο σε μια μέρα ο Αλέξης και τον κάναμε πρωθυπουργό και μάλιστα μακράς πνοής και σωτήρα.

Τόλμησε λοιπόν ο Λουτσέσκου να πει μια αλήθεια, να δείξει επιτέλους ένας προπονητής ανάστημα και αμέσως του την… πέσαμε να τα πάρει πίσω και να μας χαϊδέψει τα αυτιά.

Αντί να καθίσουμε να μετρηθούμε και να δούμε πόσο κοντό είναι τελικά ακόμη το… ανάστημά μας για πρωτάθλημα,παραμένουμε λαϊκίστικα και ανόητα στις εμμονές μας.

Ούτε που μπαίνουμε στον κόπο να δούμε ότι άφησαν ξανά την ομάδα χωρίς αριστερό μπακ και εξάρι-θηρίο. Ούτε μας προβληματίζει που με τα τόσα παθήματα, μυαλό δεν βάζουμε και οι πειραματισμοί με τους κάθε τύπου φακίρηδες, καλά κρατούν.

Δεν κοιτάμε που το τοπίο μέσα και γύρω στην ομάδα παραμένει τοξικό, από τα ίδια και τα ίδια λάθη και την καταστροφική νοοτροπία που καταπίνει και ακυρώνει έξοδα, όνειρα και ιδρώτα.

Και για να τελειώνω επί του παρόντος, ας καταλάβουμε πως οι ομάδες χτίζονται με υπομονή, γνώση, σχέδιο και δουλειά και δεν γίνονται κατά… παραγγελία.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!