«Διάθεση κι αποφασιστικότητα σε κάθε ματς!»

Στην μεγαλύτερη διάθεση που είχαν οι παίκτες του στο φιλικό με την Γεσίλ Γκιρασούν συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στη Γκαζιαντέπ, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 96-82 ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά ο 42χρονος τεχνικός δήλωσε:

«Είχαμε πολλή ενέργεια, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε αν δεν παίξουμε με το 100% της ενέργειάς μας. Δεν είναι η ώρα να παίξουμε ποιοτικό μπάσκετ, αλλά να βγάλουμε διάθεση κι αποφασιστικότητα κι αυτό τα παιδιά το έκαναν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα…»

Για την διαφορετική εικόνα συγκριτικά με το φιλικό με την Γκαζιαντέπ:

«Δικαιολογίες μπορείς να βρεις πολλές, όταν δεν κάνεις ένα καλό παιχνίδι. Στην αναμέτρηση με την Γκαζιαντέμπ ήμασταν νωθροί, σήμερα παίξαμε με 50% περισσότερη ενέργεια, άρα η δικαιολογία της κούρασης δεν υπάρχει. Είχαμε πολύ καλή συγκέντρωση κι αυτό ειχε ως αποτέλεσμα την πολύ καλή παρουσία και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Η δημιουργια είναι ζητούμενο για εμάς, το γεγονός ότι είχαμε πολύ καλά ποσοστά δείχνει ότι αντιδράσαμε σωστά στην άμυνα του αντιπάλου, αλλά χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά και σε αυτό τον τομέα».

Για την παρουσία του Μπράντον Τρις:

«Όσο περνάει ο καιρός θα πρέπει να παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο. Είναι πολύ δύσκολο για τον ίδιο, καθώς στα παιχνίδια προσπαθεί να βρει ρυθμό. Ήταν καλύτερος από άλλες φορές, αλλά χρειάζεται χρόνο, όπως όλοι. Ο Τρις έχει να καλύψει έδαφος 3 εβδομάδων, κάτι καθόλου εύκολο».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!