«ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ είσαι!»

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ παρουσίασε στο Παλατάκι τις φανέλες και το χορηγό που για άλλη μία φορά στηρίζει το τμήμα.

Για οκτώ συνεχόμενα χρόνια η εταιρία ΚΥΑΝΑ βρίσκεται στο πλευρό του Δικεφάλου που φέτος αναζητεί μία ακόμη καλύτερη πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Αγγελίδης ανέφερε:
«Ελπίζουμε σε μία ακόμη καλύτερη πορεία φέτος με τις μεταγραφές που έχουν γίνει. Πάμε για τριάδα και μια πολύ καλή πορεία στο κύπελλο καθώς και η κλήρωση είναι αρκετά ευνοϊκή. Η στήριξη του κ.Κατσαρή είναι τεράστια. Αν δεν ήταν ο ΑΣ δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα απ’ όσα κάνουμε τόσα χρόνια. Δίπλα μας είναι και ο Ιβάν Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ είναι ένας υγιής Σύλλογος. Είναι υπόσχεση προς τον κόσμο και στόχος της ομάδας μία εξαιρετική πορεία φέτος».

Γιάννης Βασιλειάδης (ΚΥΑΝΑ): «Κάθε χρόνια πάμε και καλύτερα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας υγιής σύλλογος και μεις μια υγιής εταιρία και θέλουμε να βαδίσουμε μαζί και στο μέλλον».

Λολίτα Λύμουρα: «Όποιος έχει παίξει σε αυτή την ομάδα ξέρει, ΠΑΟΚ είσαι! Ελπίζουμε και με την επιτυχία της Εθνικής να έρθει ακόμη περισσότερος κόσμος στο γήπεδο φέτος και να ενδιαφερθεί για το γυναικείο μπάσκετ. Φέτος περιμένουμε μεγαλύτερη στήριξη από τους φιλάθλους της ομάδας».

Κατερίνα Κουλουμπή: «Πολλοί είναι οι στόχοι της ομάδας φέτος, τετράδα, final-4 κυπέλλου και θέλουμε ακόμη περισσότερο τη στήριξη του κόσμου για να πετύχουμε αυτούς τους στόχους».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!