«Οι απουσίες μας… αλλοίωσαν»

Μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στις πολλές απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει την τελευταία εβδομάδα, τονίζοντας πως αλλοίωσαν την εικόνα της ομάδας του.

Ακόμη, δήλωσε αισιόδοξος πως σύντομα ο Δικέφαλος θα επιστρέψει τον καλό δρόμο που βρισκόταν τον προηγούμενο μήνα, ενώ μίλησε και για την κακή αμυντική λειτουργία…

Αναλυτικά ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη, ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα. Αυτή η ομάδα είχε πολλά απρόοπτα που έχουν αλλοιώσει την εικόνα της, την οποία προσπαθήσαμε να δημιουγήσουμε στην προετοιμασία. Η εικόνα μας στο πρωτο ημίχρονο ήταν πολύ κακή, είχαμε πολύ πίεση. Στο δεύτερο ημίχρονο με θέληση και διάθεση καταφέραμε να επιστρέψουμε. Δεν είναι εύκολο να γυρίσεις έναν αγώνα από 20 πόντους και να τον κερδίσεις . Η εβδομάδα τελειώνει πολύ άσχημα, αλλά γνωρίζοντας τις δυνατότητές μας κι έχοντας εμπιστοσύνη στην ομάδα, θα δουλέψουμε παραπάνω, θα περιμένουμε να γυρίσουν οι σημαντικοί παίκτες και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στο δρόμο που ήμασταν τον προηγούμενο μήνα».

Ήμασταν αναγκασμένοι να παίξουμε, χωρίς τους δύο βασικούς μας δημιουργούς, τους Ντίλαρντ και Κόνιαρη. Δεν είχαμε περιθώριο να αντιδράσουμε, ο Κατσίβελης ήρθες χθες και έπαιξε 35 λεπτά. Στο μπάσκετ δεν μπορεί κάποιος να έρθει και να παίξει τόσο πολύ… Η εικόνα μας γι αυτό το λόγο είναι τόσο διαφορετική…»

Ο Μαργαρίτης ήταν άρρωστος, πήγε στο νοσοκομείο. Όλα τα παιδιά κάνουν σημαντική προσπάθεια. Ο καθένας έχει το δικό του ρόλο κι αυτό δεν μπορεί να αλλάξει ξαφνικά. Πρέπει να βρούμε την χημεία και τους ρόλους μας, η χρονιά είναι μεγάλη. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί είχαμε κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και η εικόνα μας δεν ανταποκρίνεται στη δουλειά μας. Είμαστε και θα είμαστε ενωμένοι και ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ μας».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν καταφέρει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό όταν πέρασε μπροστά:

«Η ομάδα γύρισε το ματς με μια συγκεκριμένη πεντάδα για 13 λεπτά συνεχόμενα, μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη. Δεν είχαμε δυνατότητα να υποστηρίξουμε το ρυθμό μας, ενώ παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που αντέδρασε πάλι. Η κούραση και η έλλειψη ενέργειας έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο».

Για τα εύκολα λέι απ που δέχεται ο Δικέφαλος:

«Το πρόβλημα μας ξεκινάει από την επίθεση, ανγκαζόμαστε να κάνουμε διαφορετικά πράγματα από αυτά που πρέπει. Όλοι θέλουν να κάνουν ένα βήμα μπροστά, δεν είναι εύκολο όταν υπάρχει πίεση. Όλοι γνωρίζετε τι σημαίνει ο αγώνας που προηγήθηκε μέσα στην εβδομάδα, εγώ προσωπικά δεν το καταλαβαίνω. Είναι ένα παιχνίδι αλλά η κατάσταση είναι πολύ συγκεκριμένη και πρέπει να προσαρμοστούμε…»

Για τους 32 πόντους που δέχθηκε η ομάδα στον αιφινιδιασμό στα δύο ματς:

«Είχαμε πρόβλημα στον τομέα αυτό… Το αμυντικό τρανζίσιον ξεκινάει από την επίθεση. Στο πρωτο ημίχρονο δεν είχαμε καλές αποφάσεις και στο δεύτερο επιστρέψαμε λόγω ενθουσιασμού και εύκολων καλαθιών στο τρανζίσιον».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!