Μόνιμος στην ΕΠΟ ο Βρύζας

Ορισμένα πρόσωπα της «Επιτροπής Εξομάλυνσης» της ΕΠΟ που έχουν στοχοποιηθεί από τον Ολυμπιακό, διατηρούνται στην ομοσπονδία και μάλιστα σε νευραλγικές θέσεις.

Μετά από εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, το Δ.Σ. της ομοσπονδίας αποφάσισε σήμερα (13/10) να εξακολουθήσει να εκτελεί χρέη εκτελεστικού γραμματέα ο Αλέξης Δέδες, καθώς και να παραμείνει ως τεχνικός διευθυντής Εθνικών ομάδων ο Ζήσης Βρύζας.

Παράλληλα, ο Ιάκωβος Φιλιππούσης προσελήφθη στην ομοσπονδία στην θέση του διευθυντή επικοινωνίας, οι Νίκος Μπάρτζης και Αλέξανδρος Χολέβας στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και οι Χαράλαμπος Ζελενίτσας και Θωμάς Μεταξάς στην διεύθυνση Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου.

Να σημειωθεί ότι οι Δέδες, Βρύζας, Μπάρτζης και Φιλιππούσης, συμμετείχαν και στην Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ (ή «Επιτροπή Εξομάλυνσης») που είχε διορίσει τον περασμένο Οκτώβρη η FIFA.

Τα πρόσωπα αυτά, μάλιστα, έχουν στοχοποιηθεί επανειλημμένως τον τελευταίο χρόνο από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Γ.Σ. ΣΤΙΣ 30/10 ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ»

Από εκεί και πέρα, το Δ.Σ. της ΕΠΟ αποφάσισε να πάει σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 30/10, έπειτα από αίτημα 29 ΕΠΣ και 9 ΠΑΕ. Το θέμα της Γ.Σ. θα είναι η παράσταση της ΕΠΟ ως πολιτική αγωγή στην πολύκροτη δίκη για την «κάρτα υγείας».

Το να παραστεί η ομοσπονδία ως πολιτική αγωγή λόγω της ζημίας που έχει υποστεί, αποτέλεσε απόφαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής και είναι πιθανό πλέον αυτό να αλλάξει…

Το Δ.Σ. της ΕΠΟ, εξάλλου, κατάργησε την «τεχνική επιτροπή» και προχώρησε στη σύσταση Επιτροπής Εθνικών Ομάδων (άρθρο 42 του Καταστατικού) στην οποία θα συμμετέχουν οι Παναγιώτης Παπαχρήστος, Κωνσταντίνος Βρακάς, Άγγελος Δανιήλ, Αθανάσιος Τρομπούκης, Γεώργιος Πανίδης, Γεώργιος Χατζησαρόγλου, Γεώργιος Παπαντζίμας, Πέτρος Κυρζόπουλος.

Τέλος, εγκρίθηκε η διεξαγωγή φιλικού αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη του Κατάρ στις 20 Δεκεμβρίου εκτός έδρας.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!