Παρέμβαση εισαγγελέα για το πανό

Ποιος είπε ότι η υπόθεση του εμετικού πανό που εμφανίστηκε στο Καραϊσκάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ τελείωσε ή έχει υποτιμηθεί; Κάθε άλλο παρά αυτό συμβαίνει.

Τα «κοράκια» έχουν την πληροφορία ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει ήδη παρέμβει και με δική του πρωτοβουλία «έστειλε» το θέμα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ!

Τι όμως συνέβη;

Ο ΠΑΟΚ περίμενε την πρώτη εξέλιξη που σχετίζονταν με το Πρωτοβάθμιο Όργανο της superlegaue. Το γεγονός ότι ο αθλητικός δικαστής ζήτησε επανέξεταση του θέματος, αφού μεταφραστεί το πανό, καθυστερεί ναι μεν την απόφαση, αλλά δείχνει πόση έμφαση δίνει στο θέμα η αθλητική δικαιοσύνη.

Αφού λοιπόν είχαμε από εκεί μία πρώτη εξέλιξη, ήρθε και η καταγγελία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα! Όλοι ήξεραν ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα το άφηνε αυτό το θέμα να περάσει έτσι.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κρίνοντας το όλο ζήτημα ως πολύ σοβαρό και πρωτοφανές για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα, το παρέπεμψε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Αν λοιπόν κάποιος πίστεψε ότι… δεν υπάρχει θέμα, αν κάποιος εκτίμησε ότι… «πάει πέρασε και αυτό» ας ανασκουμπωθεί. Τώρα αρχίζουν όλα!!

πηγή: korakiagr.blogspot.gr


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!