Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα

Συγκλονισμένη είναι η ελληνική κοινωνία από τα θύματα των καταστροφικών πλημμυρών στη Δυτική Αττική, με πολλές οικογένειες να έχουν βυθιστεί στο πένθος.

Με απόφασή τους, Super League και Basket League αποφάσισαν να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη των αγώνων των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν άδικα τη ζωή τους…

Η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της φονικής πλημμύρας που έπληξε τη Δυτική Αττική, σε όλους τους αγώνες, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, καθώς και σε όλους τους αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής Novasports Super League Κ20 και K17 και Super League K15».

Τέλος η ανακοίνωση της Λίγκας του μπάσκετ αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. αποφάσισε την τήρηση ενός λεπτού σιγής πριν από την έναρξη των αγώνων της 6ης αγωνιστικής της Basket League, στη μνήμη των θυμάτων της θεομηνίας που έπληξε την Αττική.
Το ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ βρίσκεται στο πλευρό των τραυματιών και των πληγέντων των περιοχών της Δυτικής Αττικής, σε μία από τις μεγαλύτερες καταστροφές που έχουν σημειωθεί στη χώρα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!