Αποκάλυψη για ΠΑΟΚ-Πρίγιοβιτς

O Πρίγιοβιτς και ο ΠΑΟΚ, συμφώνησαν. Η FORZA Plus, έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ…

Σε απόλυτη συμφωνία ήρθαν τις τελευταίες ημέρες, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, μεταξύ των δυο πλευρών, γινόταν συζήτηση για την αύξηση τους ύψους της ρήτρας στο συμβόλαιο του Σέρβου επιθετικού.

Όπως είχε αποκαλύψει η FORZA, το συμβόλαιο του Πρίγοβιτς προέβλεπε ότι, ομάδα που θα καταβάλει το ποσό των 7.000.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αποκτά αυτόματα τα δικαιώματα του παίκτη, εφόσον βέβαια έχει και τη συγκατάθεση του.

Οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε ο Πρίγιοβιτς, προκάλεσαν το ενδιαφέρον συλλόγων από το εξωτερικό που έδειξαν ενδιαφέρον για την περίπτωση του, τους δυο τελευταίους μήνες. Στην Τούμπα δεν έμειναν αδιάφοροι και αποφάσισαν να προτείνουν στον παίκτη και τον εκπρόσωπο του την αύξηση τους ύψους της ρήτρας, από 7.000.000 σε 10.000.000 ευρώ.

Μετά από συζητήσεις που ξεκίνησαν στις αρχές Σεπτεμβρίου, οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και τις επόμενες ημέρες ο Πρίγιοβιτς θα υπογράψει νέο συμβόλαιο που θα διασφαλίζει ακόμα περισσότερο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η απόφαση του Πρίγιοβιτς να δεχθεί την πρόταση του Διεκφάλου, θα ανταμειφθεί με μπόνους (προβλέπεται στο νέο συμβόλαιο) που θα εισπραχθεί σε περίπτωση που ο παίκτης φύγει με μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ. Ανάλογο μπόνους στην ίδια περίπτωση, θα εισπράξει και ο μάνατζερ του που ήταν θετικός ως προς την αναπροσαρμογή του ύψους της ρήτρας.

Αυτό που επισημάνθηκε στην τελευταία επαφή που είχαν ο παίκτης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι η επιθυμία του να παραμείνει στην Τούμπα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Όπως αποκάλυψε η FORZA στο τελευταίο της φύλλο, ο Σέρβος δεν συζητά το ενδεχόμενο μετακίνησης του τον Ιανουάριο, κάτι που γνωρίζει καλά και ο εκπρόσωπος του.

Ο Πρίγιοβιτς δεν έκρυψε μάλιστα τον εκνευρισμό του για το θέμα, τονίζοντας ότι, το μόνο που τον ενδιαφέρει μέχρι το καλοκαίρι είναι η κατάκτηση του τίτλου από τον ΠΑΟΚ και οι δικές του επιδόσεις. Γεγονός που εκτιμήθηκε στην Τούμπα, όπως και η διάθεση του παίκτη να δεχθεί την προσφορά για νέα ρήτρα στο συμβόλαιο του.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!