«Είναι ευλογία»

Αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την νίκη της ομάδας του επί του Κολοσσού, εμφανίστηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ:

Για τον αγώνα :

«Πετύχαμε μια νίκη επί ενός πολύ καλού αντιπάλου, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια είναι μαι σταθερή ομάδα, με στόχευση σε άμυνα και επίθεση. Ξέρει να δημιουργεί προβλήματα και εκτός αυτού η διακοπή του πρωταθλήματος επηρέασε όλες τις ομάδες. Ήμασταν κακοί στην δημιουργία, λόγω της νευρικότητας, εξαιτίας αυτής της αποχής. Στο δεύτερο ημίχρονο χάρη στην άμυνα μας βρήκαμε τις λύσεις και πήραμε μια διαφορά, η οποία μας έδωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Πλέον κοιτάμε το παιχνίδι της Ευρώπης που το θέλουμε και αυτό πολύ. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό.»

Για το πολλά επιθετικά ριμπάουντ :

«Δεν μπορεί κάποια ομάδα να παίρνει όλα τα επιθετικά ριμπάουντ να βάζει τα καλάθια, είναι εκεί και οι αντίπαλοι.  Είναι σημαντικός ο αριθμός αυτός.»

Για την έλλειψη δημιουργικότητας :

«Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους, επειδή ο αντίπαλος ξέρει να δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους, αλλά και εξαιτίας του ρυθμού που δεν υπήρχε λόγω της διακοπής. Μας έλειπε και ο βασικός μας δημιουργός.»

Για τον Γκος :

«Ο Γκος είναι πολύ έμπειρο παιδί, έχει κάνει σοβαρή καριέρα, έχει προσαρμοστεί άμεσα. Ήταν νευρικός στην αρχή, μετά βρήκε κάποια σουτ και μας βοήθησε. Ο Βασίλης έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά, έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια. Είναι θέμα δικό του, η ομάδα τον στηρίζει. Είναι ένας παίκτης που έρχεται και θα μας δώσει πράγματα.»

Για το χαμηλό σχήμα :

«Είναι από τα σχήματα που θα στηρίξουμε. Ξέρουμε την ικανότητα τους. Ο Βαγγέλης μπορεί να παίξει και στο 4 και στο 5, ο Κρουμπάλι μπορεί να βάλει το σώμα το να βοηθήσει, ενώ και ο Λίνος είναι σε εξαιρετική εμφάνιση.»

Για την μικρή συμμετοχή του Κλάσεν :

«Έκανε έναν «Γολγοθά», ήταν επίπονο το πρόγραμμα του. Το άλλο σχήμα που δοκιμάσαμε μας έδωσε πολλά πράγματα.»

Για τον Τρις :

«Είναι μια χαρά, μπήκε και στο Ρέθυμνο και εδώ και βοήθησε. Είναι ευλογία να έχεις παίκτες που μπορούν να παίξουν λίγο και να δώσουν πολλά πράγματα.»

 

 

 

 

 

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!