Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος θεωρεί τον Δικέφαλο ικανό για το πρωτάθλημα
O ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου αποκλείοντας τα Τρίκαλα με συνολικό σκορ 7-2. Ένας εκ των ποδοσφαιριστών των Θεσσαλών, ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, μίλησε στον «Libero 107,4» και σχολίασε τόσο τα ματς του Κυπέλλου όσο και την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να κατακτήσει τον τίτλο.
Για το παιχνίδι στην Τούμπα είπε: «Στο πρώτο ματς το σκορ ήταν πλασματικό, δεν το αξίζαμε βάσει εικόνας. Θέλαμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι χτες, ξέραμε ότι για ένα διάστημα μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια μια μεγάλη ομάδα, τα καταφέραμε και είναι θετικό αυτό».
Για τον τρόπο που περιόρισαν για μεγάλο χρονικό διάστημα τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Κλείσαμε καλά τους χώρους, παίζαμε με τρία αμυντικά χαφ στη γραμμή. Μπορούσαμε να κρατήσουμε λίγο παραπάνω την μπάλα, αντιδράσαμε καλά, βάλαμε και το γκολ. Μετά το 1-1 χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, εκεί έπρεπε να είμαστε πιο σοβαροί να τελειώσει το παιχνίδι».
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο ρόστερ, πολύ βάθος, όποιος και να παίξει κάνει καλά τη δουλειά του. Θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, μπορεί να το πάρει. Είναι μία οργανωμένη ομάδα με καλό προπονητή».
Για την ομάδα των Τρικάλων: «Έχουμε μία καλή ομάδα, έχουμε παιδιά που έχουν παίξει Super League. Μας φτιάχνει την ψυχολογία μία καλή εμφάνιση, αλλά ως εκεί. Μας ενδιαφέρει τώρα το πρωτάθλημα. Ήταν επιτυχία ότι προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αλλά τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».
Για την πορεία της σεζόν για τα Τρίκαλα: «Εμείς έχουμε παίξει στα πρώτα εννιά παιχνίδια έξι ντέρμπι. Έχουμε την ομάδα τρίτη και φτάσαμε μέχρι τους «16» του Κυπέλλου. Με την είσοδο κάποιων παιδιών στην ομάδα θα βοηθηθούμε χωρίς να χαλάσουν οι ισορροπίες εντός ομάδας. Ο στόχος μας είναι να ανεβούμε, δεν υπάρχει άλλος στόχος για εμάς».