«Αξίζει την πρωτιά ο ΠΑΟΚ»

Στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα και την εύκολη νίκη του Δικεφάλου με σκορ 3-0.

Μάλιστα ο τεχνικός της Λάρισας, τόνισε πως οι «ασπρόμαυροι» παίζουν καταπληκτικό ποδόσφαιρο και πως αξίζουν την πρωτιά στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Φυντάνη:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ που έχει τον πρώτο λόγο για να κατακτήσει το πρωτάθλημα μαζί με την ΑΕΚ, η ποιότητα του φάνηκε ξεκάθαρα και χάσαμε δίκαια. Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τη συνεχή κόπωση των ποδοσφαιρστών μας αλλά την ποιότητα του ΠΑΟΚ, που είναι μεγαλύτερη από τη δική μας. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει πολύ επιθετικά, ενώ είχαμε έλλειψη από βασικούς μας ποδοσφαιρστές, όπως οι Ρέντζας, Ντέλετις και Κριζμάν. Προσπαθήσαμ ενα βρούμε λύση με παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και άλλους που αγωνίστηκαν σε διαφορετικές θέσεις».

Για την απόδοση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο, είναι η ομάδα που αξίζει τα συγχαρητήρια και αξίζει να έρθει πρώτη».

Για τα προβλήματα της ΑΕΛ στο ματς με τον Δικέφαλο:

«Το πρόβλημα για εμάς ήταν και στην και στη δεξιά πτέρυγα. Όταν μια ομάδα έχει μπακ Βιεϊριίνα και Μάτος αναγκάζεσαι να παίξεις πολύ κλειστά, όμως κρίθηκε στις ατομικές τους νέργειες. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους ευατό και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Από τους 11 οι 8 παίκτες έβγαλαν όλο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Για το που ήταν το μυαλό των παικτών του:

«Για εμάς προέχουν τα ματς με Παναθηναϊκό και Πλατανιά. Το μυαλό των ποδοσφαιριστών μας ήταν περισσότερο σε αυτά τα παιχνίδια παρά στο σημερινό».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!