Ενθουσιάστηκε ο Ρίτσι!

Μετά από τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ επί της Χάλκμπανκ, ο προπονητής του Δικεφάλου, Ντανιέλε Ρίτσι, σημείωσε πως οι παίκτες του έκαναν ίσως και το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ίσως το καλύτερο μας μέχρι τώρα μέσα στην χρονιά. Σε προηγούμενα ματς είχαμε παίξει καλά για μια ώρα, σήμερα όμως παίξαμε όσο χρειαζόταν και μέχρι το τέλος.

Πιστεύω είναι δύσκολο για εμάς όπως και για την τουρκική ομάδα να παίζουμε αγώνα κάθε δυο μέρες, ευτυχώς και αυτοί ήταν κουρασμένοι γιατί παίξανε δύσκολο αγώνα πρόσφατα στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ήταν καλό για εμάς το γεγονός πως ήταν και αυτοί κουρασμένοι, αλλά και εμείς είχαμε ένα δύσκολο και κουραστικό ταξίδι από την Αθήνα. Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους δεν έπαιξαν καθόλου καλά. Πρόκειται για μια πολύ ομάδα με καλό σερβίς, αλλά σήμερα έκανε πολλά λάθη, τα οποία τα εκμεταλλευτήκαμε σε ένα τέτοιο ματς και μας κράτησαν στο παιχνίδι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως:

«Για εμάς το αποτέλεσμα είναι μεγάλο, μου άρεσε όπως έπαιξε η ομάδα σήμερα, αν μπορέσουμε να συνεχίσουμε με αυτό το τρόπο για τον επόμενο 1,5 μήνα, τότε θα κάνουμε καλά πράγματα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!