Αρετόπουλος: «Ψευδή τα δημοσιεύματα»

Ανακοίνωση αναφορικά με τα δημοσιεύματα περί δήθεν συνάντησης στελεχών του ΠΑΟΚ, με συγγενικό πρόσωπο του διαιτητή του ντέρμπι ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον Ολυμπιακό εξέδωσε η ΕΠΟ.

Στην ανακοίνωση της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αναφέρει πως υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξανδρου Αρετόπουλου με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, με τον ρέφερι του ντέρμπι να διαψεύδει κατηγορηματικά αυτά τα δημοσιεύματα.

Ο Μέλο Περέιρα με την σειρά του έδειξε εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Αρετόπουλου, ενώ ενημέρωσε σχετικά και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Μετά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.to10.gr, στο οποίο περιγράφεται υποθετική συνάντηση του πεθερού του διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός της 25.02.2018 κ. Αλέξανδρου Αρετόπουλου με εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο προέδρος της ΚΕΔ κ. Βίτορ Μανουέλ Μέλο Περέιρα επικοινώνησε άμεσα με τον κ. Αρετόπουλο, προκειμένου να εξακριβώσει την ακρίβεια της πληροφορίας αυτής. Ο κ. Αρετόπουλος, διαιτητής FIFA, διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της ΚΕΔ ότι πρόκειται περί «ψευδούς δημοσιεύματος» και δήλωσε «έτοιμος και συγκεντρωμένος στην εκτέλεση των αγωνιστικών καθηκόντων του».

Ο κ. Περέιρα ενημέρωσε, κατόπιν αυτού, γραπτώς τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο, την FIFA και την UEFA για το όλο θέμα και τις ενέργειές του και -εκτιμώντας τα περιγραφέντα δεδομένα- αποφάσισε να διατηρήσει σε ισχύ τον ορισμό της διαιτητικής ομάδας του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του στους εν λόγω διαιτητές και βοηθούς».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!