«Τρώει» Καραπαπά ο Αδωνις;

«Τρώει» Καραπαπά ο Αδωνις;

Μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε η δημόσια στήριξη που προσφέρει στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, χρησιμοποίησε τα social media για να… πανηγυρίσει την απαλλαγή Μαρινάκη στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, χωρίς βέβαια να αναφερθεί στο πόρισμα της κυρίας Τζίβα που παραπέμπει τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού για την υπόθεση των ναρκωτικών του Noor 1.

Η αυθόρμητη ενέργεια του Αδωνι (θαυμάστε την εδώ), προκάλεσε την αντίδραση της κοινωνίας που δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την σκέψη ότι ένα κόμμα ταυτίζει το μέλλον του και την τύχη του με επιχειρηματία που κατηγορείται από την προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνη Τζίβα (όπως και 3 συνεργάτες του)  του για χρηματοδότηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, εγκληματική οργάνωση  για τη μεταφορά, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών, σχετικά με την υπόθεση του Noor 1.


Η δίωξη ασκήθηκε μετά την ολοκλήρωση προκαταρκτικής εξέτασης, στο πλαίσιο της οποίας ελέγχθηκαν εμβάσματα σχετικά με την χρηματοδότηση του πλοίου, το οποίο μετέφερε ναρκωτικά και αφορά και σε τρεις συνεργάτες του εφοπλιστή, και συγκεκριμένα τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ναυτιλιακής εταιρείας Capital, Νίκο Συντιχάκη, τον δικηγόρο Πειραιά, Βαγγέλη Μπαϊρακτάρη και στον ναυτασφαλιστή Ηλία Τσακίρη.

Εκτός από τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων» στην λίστα βρίσκεται ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Capital, Νίκος Συντιχάκης, ο δικηγόρος Βαγγέλης Μπαϊρακτάρης.

Με την παραγγελία της εισαγγελέως ζητείται να γίνει και περαιτέρω διερεύνηση για λαθρεμπορία καυσίμων και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από παράνομες δραστηριότητες και πάλι στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης.

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, με έγγραφό της ζήτησε η δικογραφία να ανατεθεί σε ανακριτή κατά της διαφθοράς.

Μεταφράζοντας την ενέργεια του Αδωνι Γεωργιάδη κύκλοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον Πειραιά, ανέφεραν ότι πρόθεση του κ. Γεωργιάδη είναι να ασχοληθεί με την επικοινωνία του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη σε περίπτωση αποτυχίας του στις εκλογές όποτε αυτές πραγματοποιηθούν.

Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι ο Κώστας Καραπαππάς έχει πέσει σε δυσμένεια λόγω της μη αποτελεσματικής αντιμετώπισης της επικοινωνιακής καταιγίδας που ξέσπασε με αφορμή το πόρισμα της κυρίας Τζίβα, παρά το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του Τύπου είναι ελεγχόμενο.

Λέτε; Θα δούμε στο μέλλον ποιες θα είναι οι εξελίξεις που έτσι κι αλλιώς θα είναι καταιγιστικές…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!