«Ο Κομίνης είπε συνεχίζω το ματς»

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης κλήθηκε από την πλευρά του ΠΑΟΚ, να καταθέσει ως μάρτυρας για τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, φέρνοντας τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση και όχι όπως θέλουν να τα παρουσιάσουν οι «κιτρινόμαυροι».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στο video μπορείτε να παρατηρήσετε τον Σιμόες, τον Κονέ, τον Λιβάγια, τον Χριστοδουλόπουλο, τον Τσιντώντα, να συζητούν και με παίκτες του ΠΑΟΚ για το γκολ κλπ.

Το κλίμα μεταξύ των ομάδων ήταν τόσο καλό που δεν υπήρχε θέμα φόβου ή τρομοκρατίας. Φαίνεται ότι οι παίκτες της ΑΕΚ κοιτούσαν τα κινητά τους, προφανώς κοιτούσαν τις φωτογραφίες του Σαββίδη με το όπλο. Όμως συνέχισαν σαν να μην συνέβαινε τίποτα.

Μετά από 20 λεπτά ο Μάκης Γκαγκάτσης μου είπε ότι ο Κομίνης τους ενημέρωσε θα συνεχίσει τον αγώνα και πως ο Λυσσσάνδρου ήταν επίμονος και ρωτούσε τον Κομίνη ποιο είναι το σκορ.

«Αν σου πω ότι θα μετρήσει το γκολ, αυτό σημαίνει ότι δε θα βγείτε να παίξετε;» ρώτησε ο Κομίνης τον Λυσσάνδρου.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Κομίνης έξω από τα αποδυτήρια μου είπε: «Είμαι έτοιμος να συνεχίσω τον αγώνα».

Του είπα πρέπει να σφυρίξεις όμως και το έκανα και με κίνηση που μπορείτε να το δείτε στο video.

Στην καριέρα μου έζησα στιγμές με φόβο και τρομοκρατία. Και βάζαμε το κεφάλι κάτω και κοιτάζαμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Παράδειγμα τα όσα έγιναν στην Ριζούπολη και τα έζησα. Αυτό σημαίνει τρομοκρατία! Στην Τούμπα, είναι αστείο να συζητάμε ότι οι παίκτες της ΑΕΚ αισθάνθηκαν τρομοκρατία.

Κύριε πρόεδρε, δείτε τις δηλώσεις των παικτών και του προπονητή της ΑΕΚ και λάβετε υπόψη αυτές.

Θέλω λοιπόν να πω ότι είναι αστείο να συζητάμε ότι οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν τρομοκρατημένοι. Δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Σας παρακαλώ δείτε το video γιατί στο δικό μου το μυαλό, δεν μπορεί να στερηθεί μια ομάδα ένα Πρωτάθλημα επειδή πρέπει να βγάλουμε τους παίκτες της ΑΕΚ τρομοκρατημένους».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!