«ΠΑΟΚ ο άξιος πρωταθλητής»

Με μια εκπληκτική ανακοίνωση, η «μάνα» του συλλόγου, ο ΑΣ ΠΑΟΚ εύχεται «χρόνια πολλά» στον Δικέφαλο για τα 92 χρόνια ιστορίας «φωνάζοντας» πως η ποδοσφαιρική ομάδα είναι η άξια πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Παράλληλα εκφράζει την υποστήριξη του για ακόμα μια φορά στον Ιβάν Σαββίδη, καλώντας παράλληλα τον κόσμο της ομάδας στο ειρηνικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, με αφορμή την 12η Απριλίου Ημέρα Εορτής βάσει του καταστατικού και ενόψει της συμπλήρωσης 92 χρόνων από την ίδρυση του Σωματείου μας απευθύνεται προς όλους, φίλους και εχθρούς, στην Ελλάδα και στα πέρατα της Οικουμένης λέγοντας:

Είμαστε εδώ, πιστοί στην ιδέα του Πανθεσσαλονίκειου Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών, όπως αυτή μεταλαμπαδεύτηκε από τους προγόνους μας και ιδρυτές του Συλλόγου μας έως τη σημερινή γενιά, γνήσιοι πρεσβευτές ηθικών αξιών και κανόνων δικαίου, που χαρακτηρίζουν τον ΠΑΟΚ εδώ και 92 χρόνια και τον κάνουν τόσο αγαπητό στους φίλους του.

Ένα σύνθημα του ΠΑΟΚτσήδικου Λαού λέει: «Αδιαφορώ για ό,τι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουν τι νιώθω για σένα…», και πώς να ξέρουνε συμπληρώνουμε εμείς, πώς να καταλάβουν το αδάμαστο πνεύμα του ΠΑΟΚτσή, όλοι αυτοί που ψάχνουν τη δόξα και το μεγαλείο μέσα από κίβδηλα «μαστραπαδάκια», όταν ο ΠΑΟΚ οφείλει τη μεγαλοσύνη του στο πνεύμα αντίστασης και δικαίου του Λαού του.

Φέτος, ο «πρωτότοκος» γιος του Σωματείου μας, το καμάρι και η «ναυαρχίδα» μας, το ποδοσφαιρικό τμήμα, υπό την ηγεσία του Ιβάν Σαββίδη έφτασε κοντά στον στόχο του, την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος, κάποιοι όμως κάνοντας χρήση των γνωστών τους βρώμικων μεθόδων από εποχής Π.Ο.Κ., βλέποντας ότι η εποχή ΠΑΟΚ ανατέλλει, προσπάθησαν και προσπαθούν να το αποτρέψουν ή έστω να το αναστείλουν ακόμη και προσωρινά για ένα ακόμη χρόνο.

Όλοι εμείς όμως, ο περήφανος Λαός του ΠΑΟΚ, είμαστε εδώ και βροντοφωνάζουμε:

«ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ»
«ΠΑΟΚ ΑΞΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2018»

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, ως «μάνα» και θεματοφύλακας των «ιερών και οσίων» του Συλλόγου, δηλώνει την πλήρη υποστήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση στο Συλλαλητήριο που εξήγγειλε ο Λαός του ΠΑΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Απριλίου 2018, και ώρα 15:00, καλώντας παράλληλα όλους όσους χτυπάει η καρδιά τους για τον ασπρόμαυρο Δικέφαλο Αετό να συμμετέχουν ειρηνικά, περιφρουρώντας με τη στάση τους τα δίκαια αιτήματά μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΟΚ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΜΕΙΣ ή ΕΜΕΙΣ

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!