Οι πρώτες μεταγραφικές σκέψεις

Ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έχει θέσει ως στόχο του να κλείσει τις μεταγραφές του γρήγορα, έτσι ώστε να μπορέσει να πάει στην προετοιμασία έχοντας περίπου το 90% του ρόστερ του συμπληρωμένο.

Οι Ράζβαν Λουτσέσκου και Λούμπος Μίχελ δεν θεωρούν πως η ομάδα χρειάζεται πολλές προσθήκες, παρά μόνο μερικές ποιοτικούς παίκτες που θα ανεβάσουν την ήδη πολύ υψηλή ποιότητα του έμψυχου υλικού της ομάδας ακόμα περισσότερο.

Άλλωστε, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα FORZA, ο αθλητικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων» μετέβη σε χώρα της κεντρικής Ευρώπης με σκοπό να παρακολουθήσει υποψήφιο μεταγραφικό στόχο που είναι ψηλά στη λίστα του.

Οι προεργασίες για την καλοκαιρινή περίοδο των μεταγραφών έχουν ξεκινήσει στον ΠΑΟΚ και τις επόμενες ημέρες οι Μίχελ και Λουτσέσκου θα συζητήσουν αναφορικά με την στρατηγική που θα χαράξει ο Δικέφαλος στο θερινό… παζάρι.

Ένα θέμα συζήτησης θα είναι και αυτό των δανεικών ποδοσφαιριστών των «ασπρόμαυρων» με τους δύο άντρες να καλούνται να αποφασίσουν ποιοι θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη, ποιοι θα πωληθούν ή θα λύσουν τα συμβόλαια τους και ποιοι θα δοθούν εκ νέου δανεικοί.

Βέβαια, το πιο σημαντικό θέμα θα είναι αυτό των θέσεων στις οποίες θα ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, καθώς οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν ως σκοπό να κάνουν στοχευμένες κινήσεις και να μην μπουν σε… δημοπρασίες παικτών που θα τους κοστίσουν σε χρόνο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως από δω και στο εξής οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν πολύ ψηλά στην ατζέντα τους τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!