Καλύτερα γραφικός παρά υποκριτής

Με χαρά διαπιστώνω ότι οι αλήθειες του Λουτσέσκου, του Τουρσουνίδη, του Λεβέντη και άλλων επωνύμων, ενοχλούν όσους θέλουν να πανηγυρίσουν ένα χάρτινο πρωτάθλημα. Ενοχλούν και τους συμμάχους. Η αλήθεια πάντα ενοχλεί. Γράφει ο Κώστας Βασιλόπουλος.

Τι είπε ο Λουτσέσκου; Ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος με 61 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο. Δεν είναι αλήθεια; Αυτό δεν γράφει ο βαθμολογικός πίνακας; Επισημαίνει επίσης ο Ρουμάνος τεχνικός πως σε περίπτωση που αφαιρέσουν από τον Δικέφαλο το πρωτάθλημα, θα πρόκειται περί κλοπής. Η αλήθεια είναι ότι θα πρόκειται για τον ορισμό της κλοπής.

Τι είπε ο Τουρσουνίδης; «Χαιρετίζω τον ενδοξότερο λαό της Ελλάδας, τον λαό του ΠΑΟΚ! Είμαστε ξανά στους δρόμους, στις επάλξεις, για την αδικίας εις βάρος της ομάδας μας. Δε θα τους περάσει! Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και ισχυρός και με αρωγό τον κόσμο, εσάς, θα στείλουμε μήνυμα ότι θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δύο. Δεν μπορούν να φανταστούν πού μπορούμε να φτάσουμε. Το πρωτάθλημα το πήραμε εμείς, δε μπορεί να μας το κλέψει κανείς στα δικαστήρια με τα ρολά και τα χαρτάκια. Μπροστάρης είναι ο Ιβάν Σαββίδης και εμείς θα πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι. Ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός. Θα μας βρουν μπροστά τους! Μη σταματήσετε ποτέ».

Προφανώς… ξέχασαν όσοι μας θεωρούν ιθαγενείς ότι , την τελευταία φορά που έφυγε το πρωτάθλημα από την Αθήνα, χωρίστηκε η Ελλάδα στα δυο. Ναι, τότε που οι Λαρισαίοι ξεσηκώθηκαν για τα ούρα του Τσίγκοφ και δικαιώθηκαν.

Τι είπε ο Λεβέντης; «Να βάλουνε ένα πρόστιμο στον Σαββίδη για παράδειγμα 30.00 ευρώ, αλλά τον ΠΑΟΚ να τον αποκαταστήσουν σε ότι αφορά τους βαθμούς. Αυτό είναι το σωστό. Δεν πρέπει η ομάδα να πληρώσει την όποια απερισκεψία . Όλοι όσοι έχουν ομάδες οπλοφορούν. Τα πρωταθλήματα πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια (αυτό ακριβώς έλεγε και η ΑΕΚ πριν από 10 χρόνια στην υπόθεση Βάλνερ). Είχα προειδοποιήσει να μην κάνουν το λάθος και κόψουν βαθμούς από τον ΠΑΟΚ. Κάντε κάτι για το λάθος του Σαββίδη, αλλά όχι για την ομάδα που η φανέλα της είναι η Μακεδονία η ίδια».

Αν όσοι υποστηρίζουν τις θέσεις του ΠΑΟΚ είναι γραφικοί (σας βολεύει αλλά ξέρετε ποια είναι η αλήθεια), όσοι υποστηρίζουν πως η ΑΕΚ θα κατακτήσει δίκαια τον τίτλο μέσα στα δικαστήρια, είναι υποκριτές. Χίλιες φορές γραφικός λοιπόν, παρά μια φορά υποκριτής και ψεύτης.

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!