Γιορτή… πρωταθλητριών στα Γρεβενά

Στο κάλεσμα της Σειρήνας Γρεβενών ανταποκρίθηκε η πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ, συμμετέχοντας στην γιορτή ανόδου της τοπικής ομάδας στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Οι «ασπρόμαυρες» τιμήθηκαν από τους γηπεδούχους πριν από την έναρξη του αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της ΕΠΣ Γρεβενών, υπό το βλέμμα του τοπικού Σ.Φ. ΠΑΟΚ.

Στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 6-0, με τις Σακελλάρη (2), Γκάτσου, Νεφρού, Μάρκου και Χαμαλίδου να πετυχαίνουν τα γκολ.

Αναλυτικά, από την σχετική ενημέρωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ:

Στη γιορτή της Σειρήνας Γρεβενών για την άνοδο στη Β’ Κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου έλαβε μέρος ο ΠΑΟΚ MORRIS, έπειτα από σχετική πρόσκληση της διοίκησης του γρεβενιώτικου συλλόγου.

Οι «Ασπρόμαυρες», αφού πρώτα τιμήθηκαν από τους γηπεδούχους, αντιμετώπισαν σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα της Σειρήνας στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Γρεβενών, παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων, μεταξύ των οποίων και μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γρεβενών.

Ο κόσμος που παραβρέθηκε στις κερκίδες αποθέωσε αμφότερες τις ομάδες, που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα στα οποία συμμετείχαν.

Αφορμής δοθείσης, το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ MORRIS συγχαίρει την ομάδα της Σειρήνας Γρεβενών για την άνοδο στη Β’ Κατηγορία.

Για την ιστορία, ο Δικέφαλος επικράτησε με 6-0, χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Γκάτσου, Σακελλάρη (2), Μάρκου Κ., Νεφρού και Χαμαλίδου.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Πίτσιου, Πατερνά, Γκάτσου, Χαμαλίδου, Καλέση, Στράντζαλη, Γεωργίου, Μάρκου Ε., Παντελιάδου, Βαρδαλή. Αγωνίστηκαν επίσης και οι Παπακωνσταντίνου, Ζώτου, Νεφρού, Αγγελοπούλου, Μάρκου Κ., Προξένου, Σακελλάρη.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!