Ο πρόεδρος δεν… επενδύει!

Ο Ολυμπιακός δεν θα τα πάρει από το Τσάμπιονς Λιγκ και κάπως έτσι κόβονται οι περιβόητες επενδύσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ ποντάρει στην ομαδάρα του και επιχειρεί να την βελτιώσει ενισχύοντάς την ποσοτικά και ποιοτικά, κάτι που αυτομάτως θα φέρει και οικονομικές υπερβάσεις, στον Ολυμπιακό έρχονται τα… πάνω-κάτω!

Απίστευτα πράγματα γίνονται μέχρι στιγμής…

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΙΒΟΙ

Να γυρίσουμε το χρόνο πίσω και να θυμηθούμε πόσο ο Ολυμπιακός διαφήμιζε τους ακριβούς του παίκτες; Αφιερώματα επί αφιερωμάτων για τα  λεφτά που δαπανήθηκαν αναφορικά με παίκτες που αποκτήθηκαν πέρυσι, αλλά και τα περασμένα χρόνια… Αποδείχθηκε βεβαίως ότι  οι «επενδύσεις» του προέδρου δεν πιάνουν τόπο σε ένα πιο καθαρό πρωτάθλημα όπως αυτό που παίχθηκε φέτος για τον Ολυμπιακό.

Τώρα τι γίνεται;

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να απομακρύνει την συντριπτική πλειοψηφία των μεγάλων συμβολαίων της ομάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αποφασιστεί μεγάλη μείωση του μπάτζετ. Ήδη οι πρώτες κινήσεις φανερώνουν το τι ακριβώς θα γίνει, φέτος που ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να υπολογίζει στα εκατομμύρια των ομίλων του Champions League. Μεγάλες οι μειώσεις, ακριβώς τη χρονιά που χάνονται αυτά τα λεφτά!

Προσέξτε…

Ο Εμενίκε αμείβονταν  με δύο εκατομμύρια και… έφυγε νωρίς.  Ο Οφόε είχε 1,3 το χρόνο και τον… εξαφάνισαν από την άνοιξη.  Ο Καρσελά με 1,2 ετησίως και πήρε τον ίδιο δρόμο.  Αποτυχία ολκής και με τον Βούκοβιτς του ενός εκατομμυρίου.

Έφυγαν ή φεύγουν και άλλοι πολυδιαφημισμένοι «εκατομμυριούχοι» όπως οι Μποτία, Ένγκελς, Μιραλάς και Ταχτσίδης.

Προφανώς και θα δώσει χρήματα ο Ολυμπιακός να καλύψει τα κενά, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιχειρήσει συνολικές μειώσεις που θα φθάνουν το 40% του περσινού μπάτζετ!


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!