«ΠΑΟΚ ο καλύτερος»

Οι μικροί τελικοί της Stoiximan.gr Basket League αποτελούν παρελθόν, με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο να μιλάει για την κατάκτηση της 3ης θέσης από τον ΠΑΟΚ, την εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος και όχι μόνο.

Αναλυτικά ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Η φάση με τους τελικούς δείχνει ότι έγιναν πολύ ωραία παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ πήρε την τρίτη θέση γιατί φάνηκε στα τρία παιχνίδια πως ήταν καλύτερος. Θέλω να δώσω όμως συγχαρητήρια και στον ιδιοκτήτη του Προμηθέα, κάνει μια μεγάλη δουλειά εδώ στην Πάτρα και πρέπει να είναι παράδειγμα για τις ομάδες για να πάμε το μπάσκετ μπροστά»

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Κατά γενική ομολογία, το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν πολύ ανταγωνιστικό, εκεί στο βαθμό που μπορεί να είναι, είδαμε και τις μεγάλες ομάδες στους τελικούς, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Προμηθέα αλλά είδαμε και άλλες το Λαύριο, ο Κολοσσός, το Ρέθυμνο που έκαναν πολύ καλή πορεία και είναι παράδειγμα για τη νέα χρονιά.

Από κει και πέρα, έχουν γίνει τα δύο πρώτα παιχνίδια των τελικών, να υπάρξει ηρεμία και να τελειώσουμε και εκεί καλά και ο καλύτερος να πάρει τον τίτλο…»

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος:

«Θέλουμε να πούμε ένα ευχαριστώ στην ΕΡΤ που μέσω των μεταδόσεων, μπήκε το μπάσκετ σε κάθε σπίτι στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ κοντά να ανανεώσουμε την σύμβασή μας».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!