Αυλαία με στοιχηματική έκπληξη!

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο και καλή επιτυχία στις επιλογές σας. Η πολυπόθητη και πολυαναμενόμενη ώρα επιτέλους έφτασε και σήμερα στις 6 το απόγευμα έχουμε την πρώτη σέντρα του Παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας, με την οικοδέσποινα να αντιμετωπίζει την Σαουδική Αραβία.

Αυτό θα είναι και το μοναδικό παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε σήμερα, με την προσδοκία να μπούμε στην διοργάνωση, όσον αφορά τα στοιχηματικά, με το δεξί.

Η διοργανώτρια χώρα λοιπόν ανοίγει την αυλαία μπροστά στον κόσμο της και θα έχει απέναντί της τους τρελούς Σαουδάραβες. Η απόδοση στον άσο, για μένα τουλάχιστον, είναι απαγορευτική, με τα 1,30 και 1,40 που κυκλοφορούν, να μην είναι ότι καλύτερο για ποντάρισμα, ειδικά σε αγώνα πρεμιέρας σε Παγκόσμιο κύπελλο. Η Ρωσία είναι μια ομάδα που δεν έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο σε επίπεδο εθνικών ομάδων και θεωρώ ότι είναι ιδανικό για κόντρα για αυτούς που ψάχνουν τις εκπλήξεις.

Ωστόσο στο στοιχηματικό κομμάτι θα προτιμήσω το όβερ 2,5 συνοδεία goal / goal, ψάχνοντας τη μίνι έκπληξη. Το όβερ το βρίσκουμε σε καλή απόδοση, ενώ αν αυτό συνοδευτεί με εκατέρωθεν σκοράρισμα ξεπερνάμε τις 4,00 μονάδες.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 1
ΡΩΣΙΑ – ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ. ΟΒΕΡ 2,5 (2,35)

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 2
ΡΩΣΙΑ – ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ. ΟΒΕΡ 2,5&goal/goal (4,15)


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!