«Πορεία στο Champions League»

Ο Τέλης Ζουρνατζίδης για τους στόχους του ΠΑΟΚ

Για την πορεία της προηγούμενης σεζόν που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση της τρίτης θέσης, αλλά και τον μεγάλο στόχο… Final 4 για το Champions League μίλησε ο Τέλης Ζουρνατζίδης.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ:

Για την κατάκτηση της τρίτης θέσης είπε: «Όποιος θεωρεί ότι δεν είναι επιτυχία η 3η θέση δεν ζει στην σημερινή μπασκετική Ελλάδα, μόνο έτσι μπορώ να δεχθώ πως κάποιος δεν αξιολογεί ως πετυχημένη την προσπάθεια που έγινε. Όταν ξεκινάς μια διαδρομή προσπαθείς και εξαντλείς τις πιθανότητες σου να φτάσεις όσο δυνατόν ψηλότερα. Εξαντλήσαμε τις δυνατότητες που είχαμε. Η ομάδα κατάφερε με τα μέσα που είχε να πάει όσο δυνατόν μια μακριά. Αν έπρεπε να βγούμε δεύτεροι, με βάση το μπάτζετ, τους παίκτες και βγήκαμε τρίτοι τότε ναι, να πούμε πως αποτύχαμε. Προσέξτε, δεν εξετάζουμε το συναισθηματικό κομμάτι. Τι θα θέλαμε να είμαστε. Να μην μπερδεύουμε το συναίσθημα με τον ρεαλισμό».

Για τη δυναμική του ΠΑΟΚ: «Δημιουργήθηκε μια ωραία βάση στην οποία μπορούμε πατήσουμε για τα επόμενα χρόνια. Συμφωνώ με την άποψη ότι αυτό που λείπει αυτή την στιγμή από την ομάδα για πάει σε άλλο επίπεδο είναι το μεγάλο μπάτζετ. Προσπαθούμε να στείλουμε το μήνυμα πως όποιος θέλει να επενδύσει στην ομάδα δεν θα βγει χαμένος».

Για τις εντυπώσεις του: «Αυτό που μου άρεσε φέτος ήταν πως είχαμε 12 ενεργούς παίκτες και πολλές φορές είδατε πως είχαμε διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Νομίζω πως ήταν η πρώτη φορά στα τελευταία 7-8 χρόνια που συνέβη κάτι τέτοιο. Επίσης με εντυπωσίασε η ικανότητα του κόουτς να διαχειριστεί ένα σχετικά μεγάλο ρόστερ όπως αυτό που είχαμε».

Για την Ευρώπη: «Θέλουμε πολύ να προχωρήσουμε στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια. Το επιδιώκουμε. Για εμάς, ένας στόχος, ένα όνειρο είναι να μπορέσουμε στα επόμενα 1-2 χρόνια να είμαστε στο φαίναλ φορ του Basketball Champions League».

Για τους φιλάθλους: «Σε ότι αφορά τον κόσμο έχει δημιουργηθεί μια βάση ανθρώπων που έρχονται στο γήπεδο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Θέλουμε αυτή τη βάση των 2-2.500 να την μεγαλώσουμε, στους 4-5.000 ώστε να είναι καλύτερη η εικόνα του γηπέδου και για τους παίκτες και για όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ».

Για την διαιτησία: «Αν ρωτήσετε τους ιδιοκτήτες της λίγκας όλοι σχεδόν θα σας πουν ότι το καλύτερο θα ήταν η ίδια η λίγκα να έχει μια μεγάλη συμμετοχή στο θέμα της διαιτησίας, στο θέμα της εκπαίδευσης, της αξιολόγησης των διαιτητών. Είμαι της ίδιας άποψης, πως πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα στο θέμα. Υπάρχει η πεπατημένη άλλων ευρωπαικών πρωταθλημάτων που έχουν ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Πρέπει να γίνουν τομές και στην Ελλάδα σε αυτό το θέμα. Υπάρχουν καλοί Έλληνες διαιτητές, αυτό που πρέπει να δούμε είναι το θέμα της οργάνωσης»

Για τον Μπάνε Πρέλεβιτς ο οποίος λίγες ημέρες πριν έκλεισε εφτά χρόνια παρουσίας στην προεδρία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ξέρω καλά πως ο ίδιος εύχεται στον εαυτό του να βρεθεί μια λύση γρήγορα στο ιδιοκτησιακό. Για μένα ο Μπάνε υπήρξε ένα μπασκετικό είδωλο. Έχει καταφέρει πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Κρατήθηκε ζωντανό ένα σωματείο που βρέθηκε σε δύσκολη στιγμή με τον ίδιο σε ρόλο μπροστάρη. Να είναι γερός και ακμαίος».

Για την νέα χρονιά: «Θέλουμε να κρατήσουμε τον κορμό μας. Κλείσαμε το θέμα Μαργαρίτη. Προτεραιότητα μας είναι τώρα ο Γκος. Έγιναν κάποιες συζητήσεις, έχω επαφή μαζί του και ελπίζουμε σύντομα να τελειώσει το θέμα θετικά. Από εκεί και πέρα οι προπονητές μας εξετάζουν την αγορά. Δεν πιεζόμαστε, θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι καλό. Δεν μας ανησυχεί κάτι σχετικά με τον Κατσίβελη που είναι ένα καταπληκτικό παιδί και μας βοήθησε πάρα πολύ φέτος. Έχει έναν όρο στο συμβόλαιο του, θα δούμε».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να εκτοξεύσει την ομάδα ποδοσφαίρου, μας βοηθάει πολύ παρότι δεν είμαστε δική του εταιρεία. Δουλεύουμε όσο μπορούμε καλύτερα και ελπίζουμε κάποια στιγμή με την δική του στήριξη να γίνει στο μπάσκετ αυτό που γίνεται και στο ποδόσφαιρο».

Πηγή: Arena FM 89,4

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Επιστροφή στη δράση!

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Και τώρα ραντεβού στο Παλατάκι!

Τον ΠΑΟΚ δεν τον ξεγράφεις ΠΟΤΕ!

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

Live: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

Το 0-1 του ΠΑΟΚ στην Αθήνα (videos)

Ώρα… προγράμματος για ΠΑΟΚ Β!

«Άκυρο» της Ρεαλ στη Γαλλία

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Ντεσπόντοφ: «Το βραβείο είναι κίνητρο για μένα»

Κορυφαίος Βούλγαρος ο Ντεσπόντοφ! (video)

Μήνυμα καρδιάς από τον Τάισον! (pics)

«Επιλογή για τη Σέλτικ ο Κοτάρσκι»

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!

Πρόβλημα στην Μπριζ με τον Μινιολέ!