Νέα δικαστήρια για Ολυμπιακό!

Μετά την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για την οποία η ΑΕΚ ξεκίνησε δικαστικό αγώνα κατά του παίκτη και του Ολυμπιακού, ίσως οι ερυθρόλευκοι μπλέξουν και σε νέες νομικές μάχες!

Μπορεί ο Ντάνιελ Ποντένσε να παρουσιάζεται ως ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ και κοντά στον Ολυμπιακό, ωστόσο η ομάδα της Λισαβόνας αξιώνει 3 εκ. ευρώ σύμφωνα με τους Πορτογάλους.

Ίσως γι’ αυτό η μεταγραφή του ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί.

Ο Ποντένσε είχε «σπάσει» μονομερώς το συμβόλαιό του, μαζί με αρκετούς ακόμη παίκτες της ομάδας, μετά το «ντου» από χούλιγκαν στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου πριν λίγους μήνες.

Ωστόσο τα «λιοντάρια της Λισαβόνας» έχουν ήδη αρχίσει να κινούνται κατά παικτών που έφυγαν μόνοι τους και δεν πρόκειται να αφήσουν τον παίκτη να πάει σε άλλη ομάδα χωρίς όφελος, όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα υποστηρίζεται ότι η Σπόρτινγκ αξιώνει 3 εκ. ευρώ από τον Ολυμπιακό κι αν δεν λάβει τα χρήματα αυτά θα κινηθεί δικαστικά.

Δεν αποκλείεται πάντως στο «παιχνίδι» να μπουν κι έμψυχα ανταλλάγματα, καθώς ο Οφόε εμφανίζεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Σπόρτινγκ και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεφορτωθούν το «βαρύ» συμβόλαιό του.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!