«Γύρισα για να μείνω!»

Για την προετοιμασία, τα παιχνίδια με την Βασιλεία αλλά και τον δανεισμό του στην Σιντ Τρούιτεν μίλησε ο Χάρης Χαρίσης, που διαμήνυσε ότι επέστρεψε στον ΠΑΟΚ για να μείνει στο ρόστερ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στην κάμερα της Nova: 

Αρχικά, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είπε:

“Προσπαθώ να προσαρμοστώ στην ομάδα και στο στυλ παιχνιδιού που έχει περάσει ο προπονητής από πέρσι. Μέρα με τη μέρα προσαρμόζομαι και αυτό είναι καλό και για εμένα και για την ομάδα. Είναι δύσκολο, γιατί το απλό ποδόσφαιρο που ζητάει ο προπονητής είναι και το πιο δύσκολο, όμως μπορώ να το προσθέσω στο παιχνίδι μου. Μόλις έφυγα από τον ΠΑΟΚ άφησα την ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος έχοντας μία από τις καλύτερες ομάδες. Μόλις γύρισα, η αλήθεια είναι ότι ήταν ακόμη καλύτερη. Το γεγονός ότι μπορώ να γίνω μέρος αυτής της ομάδας με χαροποιεί”.

Για το στόχο του με την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ:

“Πέρσι δεν είχα σκεφτεί τι θα συμβεί μέχρι το καλοκαίρι. Ήμουν αφοσιωμένος στην ομάδα που βρισκόμουν. Περίμενα να τελειώσει εκεί η χρονιά. Όταν επέστρεψα το καλοκαίρι και ξεκίνησα την προετοιμασία το πλάνο μου ήταν να γυρίσω και να παραμείνω στην ομάδα”.

Σχετικά με το τι του έκανε εντύπωση στην προετοιμασία:

“Έχω εντυπωσιαστεί με το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Ακόμη και οι ξένοι που ήρθαν την περασμένη χρονιά και δεν τους πρόλαβα επειδή έφυγα είναι πολύ καλά παιδιά. Με βοηθάνε να προσαρμοστώ στην ομάδα. Αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας για τον ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν”.

Για τα οφέλη του δανεισμού του στο Βέλγιο:

“Ο δανεισμός μου στο Βέλγιο μόνο καλό μου έκανε. Είδα πώς δουλεύουν και πώς σκέφτονται εκεί οι νεαροί παίκτες, οι ομάδες και γενικότερα η νοοτροπία που υπάρχει εκεί. Ήταν ένα καλό μάθημα για εμένα και γύρισα πιο ώριμος”.

Για τα ματς με τη Βασιλεία:

“Η Βασιλεία είναι μια καλή ομάδα, αλλά εάν είμαστε 100% έτοιμοι και κάνουμε τα όσα μας έχει δείξει ο προπονητής μας θα καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση”.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!