Το μεγαλείο σου ΠΑΟΚ …

Ο ΠΑΟΚ της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ της Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ της προσφυγιάς, αναγκάζει όλη την Ευρώπη να υποκλίνεται στο ποδοσφαιρικό και όχι μόνο μεγαλείο του. Γράφει ο Κώστας Βασιλόπουλος.

Με τον αέρα μεγάλης ομάδας που δεν αστειεύεται, ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε την ρεβάνς με την Σπαρτάκ σε τυπική διαδικασία με μια ακόμα ποδοσφαιρική παράσταση που δικαίως προκάλεσε ενθουσιασμό στους εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους του.

Χωρίς ίχνος υπερβολής, το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα ενός αγώνα στην δίαρκεια του οποίου ο ΠΑΟΚ έμοιαζε να είναι γηπεδούχους και η Σπαρτάκ φιλοξενούμενη στο ίδιο της το σπίτι. Οι μοναδικές ευκαιρίες που χάθηκαν από τους ασπρόμαυρους τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, θα μνημονεύονται για χρόνια.

Βέβαια η ολόχρυση πρόκριση, κάνει τις χαμένες ευκαιρίες, να μοιάζουν ασήμαντες! Ας είναι! Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει έναν ακόμα ευρωπαϊκό θρίαμβο που τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου του που δεν είναι άλλος από την παρουσία της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Διαβάστε περισσότερα, εδώ


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!