«Αυτός είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ»

Για τη νέα χρονιά και τους στόχους του ΠΑΟΚ, μίλησαν ο προπονητής του Δικεφάλου, Δημήτρης Δημητρούλιας και ο βοηθός του, Δημήτρης Πελεκίδης, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να κρατησεί χαμηλό προφίλ.

O προπονητής της ομάδας Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε στο acpaok.gr:

«Βρεθήκαμε με την ομάδα στην πρώτη μας συνάντηση, όπου και βρέθηκαν όλες οι αθλήτριες, με το γεγονός του πόσο νέα είναι η ομάδα να προκαλεί έκπληξη και μόνο».

«Εξήγησα στις αθλήτριες πως όλοι μας έχουμε πολύ μεγάλη ευθύνη, καθώς κάναμε μεγάλες αλλαγές στο τμήμα, που κατ’ επέκταση έφεραν μεγάλες αλλαγές σε ολόκληρο το γυναικείο πρωτάθλημα».

«Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, επέμεινα κι επιμένω στο να κρατήσουμε το προφίλ μας χαμηλό, φυσικά οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι, πρώτα πρωτάθλημα και μετά κύπελλο. Επόμενος στόχος είναι να χτίσουμε μία ομάδα που θα έχει δικιά της φιλοσοφία και θα διαρκέσει χρόνια».

Ο βοηθός προπονητή, Δημήτρης Πελεκίδης, με αφορμή το ξεκίνημα της νέας περιόδου δήλωσε:

«Κατ΄αρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά και στο τεχνικό τιμ και στις αθλήτριες, με υγεία και μακριά από τραυματισμούς».

«Από εκεί και πέρα είναι μία νέα χρονιά απ’ όλες τις πλευρές, μία νέα ομάδα ουσιαστικά με ένα διαφορετικό κόνσεπτ. Θεωρώ πως έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας, που δεν είναι άλλοι από πρωτάθλημα και κύπελλο».

«Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να δουλέψουμε σκληρά και στο τέλος της χρονιάς οι κόποι μας θα ανταμειφθούν».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!