«Προχωράμε άμεσα τη Νέα Τούμπα»

Ο Πάνος Καμμένος συναντήθηκε πριν λίγο με τον Μάκη Γκαγκάτση και άλλα στελέχη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου έκανε και την πρώτη του αυτοψία στον χώρο που θα παραχωρηθεί στον Δικέφαλο για να προχωρήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μετά το τέλος της συνάντησης τόνισε τα εξής: «Είναι επιθυμία της κυβέρνησης να βοηθήσουμε την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ, για να αποκτήσει ένα μεγάλο και σύγχρονο γήπεδο, το οποίο θα φιλοξενεί μεγάλους ευρωπαϊκούς αγώνες και θα αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η συζήτηση γίνεται για έναν χώρο περί τα 21 στρέμματα που βρίσκεται στην ιδιοκτησία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Γίνεται διάλογος με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για να παραχωρηθεί αυτή η έκταση στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Στα γραφεία του ΠΑΟΚ είναι οι νομικοί μας σύμβουλοι και σήμερα θα έχουμε τελειώσει την τροπολογία. Ελπίζω να την καταθέσουμε στο πρώτο νομοσχέδιο που υπάρχει για την στρατιωτική δικαιοσύνη μέσα στις επόμενες ημέρες. Από τη μεριά του Υπουργείου Άμυνας, η τροπολογία θα ψηφιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εμείς θα κινήσουμε άμεσα τις διαδικασίες, με την κατάθεση τροπολογίας και θα χρειαστούν δέκα ημέρες για να ψηφιστεί από την Βουλή».

Δείτε τις δηλώσεις του Καμμένου και σε video:


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!