Η «συγγνώμη» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Θέμα πολλών συζητήσεων και αρνητικών σχολίων έγιναν τις τελευταίες μέρες δυο γεγονότα που αφορούσαν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τις φανέλες της ομάδας που δωρίστηκαν στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο. Στον τελευταίο δε, η φανέλα με τον αριθμό 12 (νούμερο που είναι αφιερωμένο στον κόσμο της ομάδας) χαρακτηρίστηκε, και ήταν, ένα ατόπημα, έστω κι αν προήλθε από ένα λάθος.

Τα λάθη όμως είναι για τους ζωντανούς οργανισμούς και η παραδοχή τους αποτελεί βήμα προόδου. Κάτι τέτοιο έγινε στη συνάντηση ανθρώπων του ΠΑΟΚ με οπαδούς, η οποία είχε ως βασική αφορμή τη διανομή των εισιτηρίων για τους αγώνες με Τσέλσι και ΑΕΚ.

Εκεί, αφού εκφράστηκε η δυσαρέσκεια για τα παραπάνω, οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου αναγνώρισαν το λάθος, επισημαίνοντας πως έχουν πάντα ανοιχτή την πόρτα για να ακούσουν τις απόψεις των φιλάθλων.

Επιβεβαίωση της πολιτικής των… ευήκοων ώτων ήταν και το γεγονός ότι ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφουγκράστηκε την επιθυμία των συνδέσμων να δώσουν το παρόν στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ, έτσι άλλαξε και η αρχική απόφαση για τα εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!