Ο ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ

Τις εγκαταστάσεις της 83ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, συμμετέχοντας με αυτό τον πολύ χαρακτηριστικό τρόπο σε μία από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις στην ιστορία και την παράδοση της πόλης μας.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ επισκέφθηκε αρχικά τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου στεγάζεται η μπουτίκ της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, με τα αυθεντικά προϊόντα που υπογράφει η ERREA Sport.

Ακολούθησε η επίσκεψη στο περίπτερο «10» και στο χώρο της χορηγού εταιρίας WATT+VOLT, όπου εκτός από τους εκπροσώπους της κορυφαίας εταιρίας ενέργειας, περίμενε την ομάδα του ΠΑΟΚ και ο Στέλιος Μαλακόπουλος. Ο διεθνής αθλητής, τον οποίο υποστηρίζουν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το PAOK Energy και η WATT+VOLT στην προσπάθεια του να συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Τόκιο το 2020, είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ και κυρίως με τους νέους αθλητές της ομάδας, οι οποίοι έμαθαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ιστορία του. Στους εκπροσώπους της WATT+VOLT δόθηκε και μία αναμνηστική φανέλα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Λίγο πριν αποχωρήσει από τις εγκαταστάσεις της Helexpo-ΔΕΘ, η ομάδα του ΠΑΟΚ επισκέφθηκε και τον χώρο του Atlantik-PAK μιας εκ των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου στον κλάδο πλαστικών συσκευασιών, που ανήκει στον όμιλο Agrocom του κ.Ιβάν Σαββίδη, ενώ οι Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επισκέφθηκαν και το περίπτερο των ΗΠΑ, που είναι και η τιμώμενη χώρα της 83ης ΔΕΘ.

Πηγή: paokbc.gr


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!