«Αυθόρμητη η αντίδραση του Πασχαλάκη»

Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ Χουάν Νέιρα, φιλοξενήθηκε σε διαδικτυακό ραδιόφωνο και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ενέργεια του Πασχαλάκη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά είπε:

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ΟΦΗ: «Με μάγεψε αυτό που έγινε με τον ΠΑΟΚ. Είχα πάρα πολύ καιρό να το ζήσω. Είχα καιρό να παίξω μπροστά σε ένα τόσο ένθερμο κοινό, όπως του ΟΦΗ, το οποίο να είναι κοντά στην ομάδα. Αισθάνομαι ότι και στα υπόλοιπα ματς θα έχουμε τέτοια ατμόσφαιρα».

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (15/9): «Ξεκινήσαμε πολύ καλά, παίρνοντας ενθουσιασμό από τον κόσμο μας. Δε νομίζω ότι ήταν μόνο τα δικά μας λάθη που μας κόστισαν. Φυσικά και κάναμε λάθη, αλλά παίζουν και οι άλλοι. Ο ΠΑΟΚ έκανε κάποια σωστά πράγματα και ήταν εύστοχος».

Για την αντίδραση του Πασχαλάκη μετά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ: «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Έτσι το βλέπω. Ήταν μία αυθόρμητη αντίδραση τη στιγμή που έβραζε το αίμα του. Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο».

Για την Κρήτη: «Είναι πολύ όμορφη, όπως και το Αγρίνιο και το Καρπενήσι. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα, διότι μοιάζει με την Αργεντινή».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!