«Πρώτο φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της Super League «έχρισε» τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Αναστασίου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, μιλώντας παράλληλα και για πρόταση που είχε από τον Δικέφαλο πριν από μερικά χρόνια.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε:

Για την πρόταση που του έκανε ο ΠΑΟΚ πριν από χρόνια:

«Είχα υποσχεθεί στην οικογένειά μου ότι θα πάω στο εξωτερικό. Έφυγα από τον Παναθηναϊκό τον Νοέμβριο του 2015 και τον Γενάρη είχα πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Το είχα υποσχεθεί όμως στην οικογένειά μου».

Για τον ανταγωνισμό της Super League:

«Τότε σε σύγκριση με τώρα είναι διαφορετικό το επίπεδο. Υπάρχει ανταγωνισμός, είναι πιο δυνατός ο ΠΑΟΚ, υπάρχει η ΑΕΚ που πήρε πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός αποδυναμώθηκε αλλά είναι και πάλι δυνατός. Ανέβηκαν ο ΟΦΗ και ο Αρης, είναι πιο σταθερός ο Ατρόμητος…»

Για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα:

«Όπως έχει διαμορφωθεί το πρωτάθλημα το πρώτο φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ. Μεγάλο ρόλο θα παίξει η πορεία στην Ευρώπη. Έχει μεγάλο ρόστερ, αλλά οι ευκαιρίες που έχει δείξει σε κάποιες εναλλακτικές επιλογές έχουν δείξει ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν σε βάθος χρόνου, αλλά 1-2 παιχνίδια.

Η ΑΕΚ έχει πολλούς τραυματισμούς και σίγουρα θα επανέλθει, γιατί όπως φαίνεται στην Ευρώπη δύσκολα θα προχωρήσει. Για τον Ολυμπιακό μεγάλο ρόλο θα παίξει αν θα συνεχίσει στην Ευρώπη, γιατί κι αυτός έχει μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ. Νομίζω η μάχη θα είναι μέχρι τέλος. Αλλά με την εικόνα των ομάδων ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!