«Θα μείνει στην ιστορία το νέο γήπεδο»

Ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργος Κούδας, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, για τη Νέα Τούμπα, για την ομάδα του ΠΑΟΚ, για τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ΠΑΟΚ:

«Εγώ βλέπω ένα χτίσιμο μίας μεγάλης ομάδας, μίας Ευρωπαϊκής ομάδας αυτά μου λέει ο Ιβάν Σαββίδης. Έχει στόχο να χτίσει μία μεγάλη ομάδα, ένα νέο γήπεδο και να δώσει δουλειά σε περισσότερους ανθρώπους σε όλη την Μακεδονία, πραγματικά τον θαυμάζω».

Για την Νέα Τούμπα:

«Το γήπεδο σίγουρα έτσι όπως το ονειρεύεται, πιστεύω θα κάνει ένα γήπεδο που θα μείνει στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Ευτυχώς όλοι στον τομέα του βοηθούν να μην υπάρχει κανένα εμπόδιο, αυτό είναι πολύ καλό αν λάβουμε υπόψη μας πως λειτουργεί το Ελληνικό δημόσιο».

Για το μήνυμα του προς τους φίλους του ΠΑΟΚ:

«Εγώ θα κάνω μία έκκληση του φιλάθλους. Δεν θέλω να συμβαίνουν αυτά που γίνονταν παλιότερα γιατί με τα χρήματα που θα δοθούν στα πρόστιμα θα φέρουμε δύο παίκτες τουλάχιστον. Να μην δίνουμε δικαίωμα, αφού μας έχουν στο στόχαστρο».

Για την επιλογή Αναστασιάδη στην Εθνική ομάδα:

«Υπάρχει ένας προπονητής που μου θυμίζει τον Λόραντ. Εγώ πιστεύω στην δουλειά του, είναι σπουδαίος κόουτς. Έχω την πεποίθηση ότι θα φτιάξει ξανά μία μεγάλη Εθνική ομάδα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!