Πόντιος Πιλάτος ο Ντέμης

Στον «θόρυβο» που προκλήθηκε μετά την, δεύτερη, εκπομπή «Total Football» του Open, μετά τις αστείες τοποθετήσεις του Παναγιώτη Κονέ, στην συνέντευξη του Αντελίνο Βιεϊρίνια, προσπάθησε να απαντήσει ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ωστόσο, στην προσπάθεια του να «στρογγυλέψει» τις γωνίες κάπου… ξέφυγε, αφού επιδόθηκε σε επισημάνσεις, συμβουλές και νουθεσίες προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που φυσιολογικά αντέδρασε στα όσα είπε ο «χάρτινος» πρωταθλητής, μέσα από την συχνότητα του σταθμού.

Από που και ως που, και ως τι, κάνει ο κύριος Ντέμης Νικολαϊδης «παρατηρήσεις» στον κόσμο του Δικεφάλου;

Δείτε τα όσα έγραψε στο Facebook, για το ζήτημα: 

«Η εκπομπή total football στο Open tv δημιουργήθηκε για να δείξει ότι η διαφορετικότητα των απόψεων μπορεί να υπάρξει χωρίς φανατισμό, μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια και με σεβασμό. Προσπαθούμε να αναδείξουμε ό,τι θετικό υπάρχει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα να ασκήσουμε κριτική σε οτιδήποτε – κατά τη γνώμη μας – του κάνει κακό. Ο λόγος δίνεται κυρίως στους ποδοσφαιριστές και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αισθανθούν οικεία, να πουν την άποψη τους και να μοιραστούν αυτά που νιώθουν. Δεν ψάχνουμε σε αυτούς απαντήσεις για θέματα που οι μόνοι αρμόδιοι να απαντήσουν είναι η πολιτεία, τα αθλητικά όργανα και οι παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Ξέρω ότι πολλές φορές θα στενοχωρήσω κάποιους φίλους της ΑΕΚ, που θεωρούν ότι η αγάπη μου για την ομάδα μας θα επηρεάσει τη στάση μου. Ξέρω επίσης ότι το ίδιο θα γίνει και με κάποιους φίλους του ΠΑΟΚ, που πιστεύουν ότι επειδή η εκπομπή προβάλλεται από το Open tv θα είναι μεροληπτική.

Το ποδόσφαιρο είναι το δημοφιλέστερο άθλημα, κυρίως γιατί προκαλεί τις πιο έντονες συγκινήσεις και τα πιο ευχάριστα συναισθήματα. Το Ελληνικό πρωτάθλημα χρόνια τώρα μας στερεί πολλά από αυτά και εμείς θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε πίσω».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!