Μαζί ΠΑΟΚ και Άρης για καλό σκοπό

Για καλό σκοπό ένωσαν τις δυνάμεις τους η ΚΑΕ Άρης και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με τους Μπάνε Πρέλεβιτς, Χάρη Παπαγεωργίου και Νίκο Τσιντάρη, να επισκέπτονται μικρούς μαθητές στο 4ο Δημοτικο Σχολείο Πολίχνης, για να μεταδώσουν το δικό τους μήνυμα για την εξάλειψη της βίας από τους αγωνιστικούς χώρους.

Οι εκπρόσωποι των δύο συλλόγων της Θεσσαλονίκης, απάντησαν στις ερωτήσεις των μαθητών, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και μοίρασαν αυτόγραφα, ενώ στο τέλος η επίσκεψη έκλεισε με τα καθιερωμένα σουτ από τους δύο προέδρους και τον αθλητή του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το τμήμα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο του Άρη:

«Με πρωτοβουλία του Άρη Wheelchair B.C. και με αποδοχή της πρόσκλησης από την ΚΑΕ Άρης και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ , στο πλαίσιο του προγράμματος εξάλειψης της βίας από τους αγωνιστικούς χώρους , επισκέφθηκαν εκπρόσωποί τους το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης .

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης κος Χάρης Παπαγεωργίου , ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Κος Μπάνε Πρέλεβιτς και ο αθλητής του Άρη Wheelchair B.C. Τσιντάρης Νικόλαος , ένωσαν τις δυνάμεις τους και πέρασαν μηνύματα ομαδικότητας , θάρρους , αγωνιστικότητας , άμιλλας και συμφιλίωσης στους μικρούς μαθητές . Οι ερωτήσεις που δέχτηκαν πολλές , οι απορίες εύλογες αλλά οι δύο μεγάλοι θρύλοι του ελληνικού Μπάσκετ δεν σταμάτησαν στιγμή να απαντούν και να μεταφέρουν στους μικρούς φίλους τις εμπειρίες τους .

Σε συμβολικές κινήσεις και των τριών σωματείων παρέδωσαν στην Διεύθυνση του Σχολείου από μια αγωνιστική φανέλα τους τμήματός τους , με τις υπογραφές των παικτών και μία μπάλα μπάσκετ της ΚΑΕ Άρης , επίσης με τις υπογραφές . Εθιμοτυπικά οι μικροί μαθητές ανταπέδωσαν δίνοντας από μία δημιουργία ζωγραφικής , δομημένη από τους μικρούς μαθητές , σε κάθε έναν από τους προέδρους για να κοσμούν τα γραφεία τους .

Η επίσκεψη έκλεισε με πολλές φωτογραφίες , αυτόγραφα και φυσικά τα καθιερωμένα σουτ από τους τρεις παίκτες δείχνοντας το μεγαλείο του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας .

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!