«Δεν αφορά τον ΠΑΟΚ…»

Για την απόσυρση του ενδιαφέροντος του, για την εξαγορά των μετοχών του Αήττητου Σπάτων, λίγη ώρα πριν το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Νίκος Καγιούλης, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Αναλυτικά, τα όσα είπε, στο κρατικό ραδιόφωνο:

«Απέσυρα το ενδιαφέρον μου στηρίζοντας ταυτόχρονα τον προπονητή που παραιτήθηκε, αφού τα όσα ζήσαμε δεν συνάδουν με το υγιές ποδόσφαιρο που πρεσβεύουμε. Παρεμβολές από μέρος της διοίκησης λίγο πριν αρχίσει το ματς ,δεν είναι δυνατόν να αποδεχθούν. Κατάρτιση αρχικής ενδεκάδας, ποιοι δλδ. θα παίξουν, πως θα παίξουν για οποιοδήποτε σκοπό, δεν συνάδουν με το ποδόσφαιρο που ξέρω εγώ στην Γερμανία.

Παράλληλα οι αλλαγές λόγω τραυματισμού ποδοσφαιριστών στη διάρκεια του ματς που δεν έγιναν αντιληπτοί από τον κόσμο νομίζω πως δείχνουν την κατάσταση που επικρατούσε. Να ξεκαθαρίσω πως στο ματς ο ΠΑΟΚ έπαιξε καθαρά και οτι συνέβη δεν αφορά επ ουδενί τον ΠΑΟΚ. Εν κατακλείδι θα πω πως αν δεν υπάρχει καθαρό περιβάλλον και κανόνες δεν είναι δυνατόν να επενδύσω στην Ελλάδα υπό αυτή την κατάσταση. Πιστέψτε με είμαι πολύ απογοητευμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά στην τοποθέτηση του ο πρώην παράγοντας του Ηρακλή.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!