Εποχή Δρόσου στην Παναχαϊκή!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, ο Δημήτρης Δρόσος επιστρέφει στα αθλητικά δρώμενα, καθώς αναλαμβάνει τα ηνία της Παναχαϊκής.

Ο άνθρωπος που το 2008 έφερε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε οικονομικό τέλμα, φορτώνοντας την εταιρεία με ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα που ακόμη την ταλαιπωρούν, θα έχει την εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας της Αχαΐας, στην πιο κρίσιμη στιγμή της…

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«H ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε. 1891 καλωσορίζει στις τάξεις της τον κ. Δημήτρη Δρόσο, ο οποίος επέδειξε όλο αυτό το διάστημα ιδιαίτερο και θερμό ενδιαφέρον για την ομάδα των παιδικών του χρόνων, υλοποιώντας δε στο έπακρο τις δεσμεύσεις του , καλύπτει άμεσα έως την Δευτέρα 14-1-2019 το υπόλοιπο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Η συμφωνία των 2 πλευρών είναι να αναλάβει την εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος ο κ. Δρόσος και σε συνεργασία με όλο το ήδη υπάρχον διοικητικό και προπονητικό τιμ, να γίνει η υπερπροσπάθεια αφενός για την υλοποίηση των στόχων όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων της Παναχαικής, που μας έχουν κάνει περήφανους με τις μέχρι τώρα επιδόσεις τους, αφετέρου για την πραγμάτωση της ελπίδας των αγνών Πατρινών φιλάθλων για την συντομότερη επάνοδο της ομάδος μας στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΜΑΣ!!!»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!