«Μας έκλεψαν τον τίτλο!»

Συνέντευξη σε πολωνική ιστοσελίδα παραχώρησε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος έκανε μία αναδρομή στη θητεία του στον ΠΑΟΚ και μίλησε για τη μεταγραφή του στην Αλ Ίτιχαντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 28χρονου Σέρβου:

Ποια ήταν η δυσκολότερη αποχώρηση. Αυτή από τη Λέγκια ή από τον ΠΑΟΚ; Νομίζω από τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Αισθάνθηκα πολύ καλά και στις δύο πόλεις, αλλά αν πρέπει να σταθώ σε μία συγκεκριμένα, θα πω φεύγοντας από τη Θεσσαλονίκη. Μου άρεσε πολύ η ελληνική ατμόσφαιρα, οι άνθρωποι και η νοοτροπία, αλλά γενικά και η πόλη. Στη Θεσσαλονίκη ένιωσα σαν στο σπίτι μου. Γι’ αυτό ήταν πιο δύσκολο να φύγω από εκεί, απ’ ότι από τη Λέγκια.

Για τις αντιδράσεις για την αποχώρησή του: Είναι αλήθεια… Νομίζω ότι εκτιμούσαν αυτό που έκανα μέσα στο γήπεδο, αλλά έτσι είμαι εγώ, δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό, αφήνω ότι μπορώ να κάνω στο γήπεδο. Ξέρω ότι πολλοί οπαδοί αντέδρασαν συναισθηματικά όταν έμαθαν ότι φεύγω, το αντιμετώπισαν ως προδοσία. Το καταλαβαίνω… Αλλά θυμάμαι πάντα πόση αγάπη μου έδωσαν όλους αυτούς τους μήνες που ήμουν στην ομάδα, αυτά τα βάζω ψηλότερα από ότι τα αρνητικά συναισθήματα που εμφανίστηκαν στο τέλος. Σε μερικούς μήνες οι διαθέσεις του κόσμου θα ηρεμήσουν και νομίζω ότι οι οπαδοί θα κοιτάξουν την όλη κατάσταση από μια απόσταση».

Για το αν τα χρήματα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή του: Νομίζω ότι σε κάθε μεταγραφή παίζει ρόλο αυτό. Ήταν πραγματικά μία δύσκολη απόφαση, γιατί ξαφνικά έπρεπε να αφήσω ότι έχτιζα δύο χρόνια. Απόλαυσα τη ζωή στη Θεσσαλονίκη, γιατί αισθάνθηκα πολύ καλά εκεί. Όμως ήρθε η ώρα για αλλαγή. Είναι γνωστό ότι τα χρήματα έπαιξαν σημαντικό ρόλο, αλλά επίσης η νέα μου ομάδα έχει μεγάλη παράδοση, μία μεγάλη βάση υποστηρικτών, έχει την ιστορία της και ένα μεγάλο στάδιο. Το σύνολο ήταν πολύ πειστικό. Είμαι ευχαριστημένος. Στόχος που είναι να βοηθήσω την Αλ Ιτιχάντ να επιστρέψει στην κορυφή.

Για το διάστημα στη Θεσσαλονίκη: Η παραμονή στη Θεσσαλονίκη ήταν θετική. Εκτός από μία πτυχή: Ότι μας έκλεψαν τον τίτλο. Δεν κλάπηκε μέσα στο γήπεδο, αλλά έξω από αυτό. Είναι ένα μαύρο σημείο στην όμορφη περιπέτεια μου με τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα. Εκτός αυτού, ήταν υπέροχα αυτά τα δύο χρόνια. Θα μένουν πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μου.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!