«Άσε να μιλήσει ο ΠΑΟΚ μέσα σου»

Την δική του, πάντα βαρύνουσα, άποψη κατέθεσε ο ιστορικός «αρχηγός» της «ασπρόμαυρης» κερκίδας, στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το μήνυμά του:

Το έργο τους πάει καλά! Σκίσανε στις πρόβες όλοι τους! Δώσαν τον καλύτερο τους εαυτό! Δεν μπορούν,οι άνθρωποι παραπάνω! Χρειάζονται βοήθεια, άμεσα! Χρειάζονται κάποιον να αναλάβει, τον μοναδικό ρόλο του, ποντικού! Του ποντικού,που θα πάει να πιαστεί στη φάκα, αφού έχει δεί μόνο το τυρί! Αυτόν τον ρόλο, δεν έμεινε κανείς, να τον παίξει, εκτός από εσένα, αδερφέ μου Π.Α.Ο.Κ.τσή! Δεν μπορεί κανείς,άλλος να τον παίξει! Καλείσαι λοιπόν, να αποφασίσεις, θα δεχτείς να γίνεις το εξιλαστήριο θύμα τους,για τα ατελείωτα χρόνια που,ρουφάνε το αίμα της Μακεδονίας ή θα λειτουργήσεις, σαν από μηχανής Θεός, αποφεύγοντας το τυρί;

Σου δείξαν τις προθέσεις τους ξεκάθαρα! Δεν ήταν τυχαίο το σκηνικό, του ερυθρόλευκου θιάσου που χοροπηδούσε, βρίζοντας τη Μακεδονία, σε κατά παραγγελία σύνθημα, σαν σε υπόγειο μπουζουξίδικο της πλατείας Βάθης! Σε σένα στόχευαν και πάλι! Στο πληγωμένο σου φιλότιμο!

Πίστεψέ με σε νιώθω καλύτερα από τον καθένα, γι αυτό και σου μιλώ! Δε μου πάει, όμως με τίποτα, η ψυχή να σε αφήσω να παίξεις, ένα ρόλο τόσο φτηνό! Δεν αξίζεις κάτι τέτοιο, ακόμα κι αν η οργή σου και το δίκιο που σε πνίγει, δεν σε αφήνει να το δεις!

Ακόμα κι αν οι έχοντες, άλλη άποψη, βρουν την ευκαιρία να σε μειώσουν, να σε χλευάσουν ή να σου κολλήσουν το ταμπελάκι που σε τρελαίνει!

Ακόμα κι αν είσαι σίγουρος, ότι μπορείς να περιφρουρήσεις ένα τέτοιο συλλαλητήριο, ξεγελιέται από τη στιγμή που φτάνει μια υπογραφή, ενός αστυνομικού για να κάνει το άσπρο-μαύρο σε ένα δικαστήριο! Άλλωστε είναι τόσο νωπές οι περσινές μνήμες που δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης! Ξέρεις πολύ καλά σε τι χώρα ζεις!

Έχεις μείνει μόνος σου σε ένα πέλαγος,με μοναδική σανίδα σωτηρίας αυτόν τον σύλλογο με το δικέφαλο αετό και τα τέσσερα ιερά γράμματα! Τώρα, θέλουν εσύ ο ίδιος να βυθίσεις αυτή τη σανίδα! Μήν τους κάνεις το χατίρι!

Υπογράφεις την ανακοίνωση με ιερά ονόματα του συνδεσμιακού μας κινήματος! Είσαι ως τώρα άξιος συνεχιστής των προηγούμενων, τους οποίους λες ότι δεν ξεχνάς και ακολουθείς τα βήματα τους! Σε θαυμάζω ειλικρινά γι αυτό! Σε θαυμάζω που έχεις τα κότσια να σηκώσεις ένα τόσο βαρύ φορτίο! Οφείλεις όμως, στον εαυτό σου να αναρωτηθείς:

«Θα έπεφτε ποτέ σε αυτή τη φάκα ένας Μπέλλος ή ένας Ζοζέ; Θα ρισκάριζαν το πιο λεβέντικο πρωτάθλημα της ιστορίας;» ΠΟΤΕ! Σας το λέω εγώ!

Κάντε λοιπόν, αυτόν τον έξυπνο ελιγμό και γυρίστε το παιχνίδι υπέρ του ΠΑΟΚ! Αλλάξτε την ημέρα του συλλαλητηρίου!

Μπορεί να χάσετε, μερικούς από τους παρόντες, αλλά θα κερδίσετε την κοινή γνώμη, που πιστεύω ότι ένα συλλαλητήριο, εκεί στοχεύει!

Η μεγαλύτερη νίκη του ΠΑΟΚ και ο μεγαλύτερος εφιάλτης για όλους τους άλλους, θα είναι να πανηγυρίσουμε ενωμένοι το ντάμπλ και να δείξουμε, ότι η δική μας σανίδα, παραμένει σφιχτά στα χέρια μας! Ο Π.Α.Ο.Κ. τους τρομάζει!

Συγκεντρώσου λοιπόν στον ιερό μας σκοπό και άφησε απλά, τον ΠΑΟΚ να μιλήσει μέσα σου!


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!