Ο Αστέρας έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έγινε. Ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε νικητής με 1-0 από τον Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη και πλέον κρατά την τύχη του στα χέρια του, αναφορικά με τη συνέχειά του στον θεσμό.

Εξ’ αρχής οι ρόλοι των δύο ομάδων ήταν ξεκάθαροι. Ο Αστέρας ήταν η ομάδα της Super League, η οποία μπήκε με σκοπό να ψάξει το γκολ, ενώ ο Εργοτέλης η ομάδα της Football League, της οποίας οι προσπάθειες συντονίζονταν γύρω από το να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Ο στόχος των γηπεδούχων επετεύχθη στο πρώτο ημίχρονο, παρότι χτυπήθηκαν από την ατυχία, καθώς έχασαν με τραυματισμούς δύο παίκτες (Μπαχανάκ, Έφορντ) μέσα στα πρώτα 25 λεπτά. Παράλληλα, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δημιούργησε αρκετές κλασικές ευκαιρίες, όμως πότε η αστοχία των παικτών του και πότε οι επεμβάσεις του Κατσιμήτρου κράτησαν το μηδέν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά, με ευκαιρίες για αμφότερες τις ομάδες, όμως αυτός που βρήκε το γκολ ήταν εκείνος που το κυνηγούσε από το ξεκίνημα, ο Αστέρας Τρίπολης χάρη σε ένα ψύχραιμο πλασέ του Ρόλε. Από το σημείο του γκολ η ροή του αγώνα άλλαξε, με τους Κρητικούς να επιδεικνύουν ένα νέο μαχητικό πνεύμα και επιθετική διάθεση. Μάλιστα, αρκετές φορές απείλησαν τον Αθανασιάδη.

Εντούτοις, με το πέρασμα του χρόνου οι Αρκάδες πάγωσαν τον ρυθμό και έφεραν το ματς στα μέτρα τους δημιουργώντας κι ορισμένες προϋποθέσεις για δεύτερο γκολ. Εντέλει το 1-0 υπέρ των Αρκάδων παρέμεινε.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!