Η Ναντ τιμά την μνήμη του Σάλα

Η Ναντ απέσυρε τη φανέλα με το νούμερο 9 μετά από την επιβεβαίωση του θανάτου του Εμιλιάνο Σάλα. Ένας αριθμός με μεγάλη ιστορία και παίκτες που με τα γκολ τους χάρισαν τίτλους στα «καναρίνια».

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης των τραγικών νέων για τον Εμιλιάνο Σάλα, η Ναντ αντέδρασε άμεσα με τον τρόπο που όλοι περίμεναν.

Η σορός που βρέθηκε στο σημείο των ερευνών μετά από την πτώση του αεροσκάφους που μετέφερε τον Αργεντινό επιθετικό στο Κάρντιφ ήταν η δική του, με συνέπεια να επιβεβαιωθεί και τυπικά ο θάνατός του.

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της Κάρντιφ και τελευταία ομάδα του θα είναι για πάντα εκείνη με την οποία συνδέθηκε πιο πολύ, έστω κι αν δεν είναι αυτή στην οποία ανήκε περισσότερο.

Το καλοκαίρι του 2010 μεταγράφηκε από την Κράτο της πατρίδας του στην Μπορντό και σταμάτησε να ανήκει στους γιρονδίνους 5 χρόνια αργότερα. Μπορεί να μην έκανε πολλά πράγματα στο Σαμπάν Ντελμά, αφού παραχωρήθηκε δανεικός σε Ορλεάν, Νιορ και Καέν, ωστόσο το μέλλον του ήταν συνυφασμένο με τη Γαλλία, απλά σε άλλη ομάδα.

Όταν μετακόμισε στο ‘Μποζουάρ’, βρήκε τη φόρμα του και άρχισε να πετυχαίνει το ένα γκολ μετά από το άλλο, για μία ομάδα η οποία δεν βρισκόταν στα καλύτερά της.

Ο Αργεντινός επιθετικός τίμησε με το παραπάνω τη φανέλα με το νούμερο 9, την οποία η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε ότι αποσύρει, μόλις έγινε γνωστή η ταυτοποίηση της σορού του.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!