Στριπτίζ διάρκειας 90 λεπτών!

Λένε ότι για να γίνεις ο βασιλιάς του ζούγκλας πρέπει να σκοτώσεις τον λιοντάρι. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν αφού έχει ξεχάσει από πότε έχει να χάσει, αφού παίζει την -πραγματική- καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα εδώ και μήνες ολόκληρους, έπρεπε να δώσει και ένα τελειωτικό χτύπημα σε αυτόν που με όλους τους αθέμιτους τρόπους παρέμενε ως ο άρχοντας της ζούγκλας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπορεί πέρσι να του το στέρησαν με το λιοντάρι να κρύβεται σε σπηλιές, και την τίγρη να επωφελείται παίρνοντας το θήραμα που βρήκε στο δρόμο της, αλλά φέτος δεν υπήρχε τίποτα που μπορούσε να σταματήσει τον Δικέφαλο. Έτσι, αφού καθάρισε από νωρίς την τίγρη που έκανε νιάου-νιάου, απόψε ήταν η σειρά του λιονταριού που έφτασε εκεί με τη βοήθεια όλου του… ζωικού βασιλείου.

Ο ΠΑΟΚ, όχι μόνο έριξε τον βασιλιά στο καναβάτσο, αλλά το έκανε με τρόπο επιβλητικό, εξοντωτικό. Αυτόν που άρμοζε στην πιο βρώμικη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μέσα σε διάστημα 90 λεπτών κατάφερε να τον αφήσει τελείως γυμνό σε δημόσια θέα, υπό τα βλέμματα όλου του κόσμου, τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα και τον άφησε αβοήθητο να κλαίει για τη μοίρα του και την κατάντια του.

Όταν κερδίζεις τόσο εμφατικά μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, όταν επικρατείς σε κάθε αγωνιστικό τομέα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, όταν δείχνει πόσο ανώτερος είσαι ακόμα και στους τελευταίους θολωμένους φιλάθλους, όταν δεν αφήνεις κανένα περιθώριο για να υπάρξει η οποιαδήποτε αντίδραση από την πλευρά των πονεμένων “ερυθρολεύκων”, αυτή είναι η χειρότερη τιμωρία.

Να βλέπεις τον Μάρτινς να παραδέχεται τον καλύτερο ΠΑΟΚ, να βλέπεις τον Καραπαπά να μην έχει κουράγιο ούτε να προκαλέσει, να βλέπεις τα μούτρα του Μαρινάκη να του φταίνε όλα. Δε φαντάζεστε πόσο πόνεσε αυτός ο θρίαμβος του Δικεφάλου και κατ’ επέκταση η διαφαινόμενη κατάκτηση του τίτλου. Όχι μόνο τους Ολυμπιακούς, αλλά και όλους του γύρω συμμάχους του που βλέπουν ότι όσα εμπόδια και να έβαλαν φέτος στον ΠΑΟΚ, δεν έπιασαν.

Το κερασάκι στην τούρτα του πόνου ήταν αυτό το… unfair play του Ολυμπιακού στις καθυστερήσεις του αγώνα. Αφού λοιπόν ξεγυμνώθηκε από τον ΠΑΟΚ μέσα σε 90 λεπτά και είχε τα χέρια στα απόκρυφα σημεία για να σώσει ό,τι σώζεται, η κίνηση να μην επιστρέψουν την μπάλα οι παίκτες του, τους ξεμπρόστιασε ολότελα. Άνοιξαν και τα χέρια αφήνοντας σε κοινή θέα όλα όσα τους χαρακτηρίζουν εδώ και δεκαετίες. Το ήθος, την ντομπροσύνη, την αθλητική άμιλλα…

FACEBOOK PAGE: Thodoros Hastas


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!