Ο Σα τους γλίτωσε από τον διασυρμό!

Το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ ξεφτίλισε ένα σύστημα που επί 20 χρόνια είχε διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο για να κρατά όρθιος τους ψευτοπρωταθλητές. Γράφει ο Κώστας Βασιλόπουλος.

Έγραψα στη FORZA του Σαββάτου… «Σε κάθε πιθανή αγωνιστική σύγκριση, ο ΠΑΟΚ υπερτερεί του αντιπάλου του. Ξεκινώντας από τον πάγκο, προχωρώντας στην αγωνιστική συμπεριφορά των δυο ομάδων, την νοοτροπία, τις προσωπικότητες των παικτών που διαθέτουν οι δυο αντίπαλοι, διαπιστώνουμε ότι δεν υπάρχει κατηγορία στην οποία μπορεί ο Ολυμπιακός να υποστηρίξει ότι είναι καλύτερος.

Αν στην εξίσωση προσθέσουμε και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι χιλιάδες φίλοι του Δικεφάλου που θα βρεθούν στην Τούμπα, εύκολα καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως μόνο αν τοποθετηθεί δίχτυ μπροστά και από την εστία του Ολυμπιακού, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή».

Το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ ξεφτίλισε ένα σύστημα που επί 20 χρόνια είχε διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο για να κρατά όρθιος τους ψευτοπρωταθλητές. Δεν υπάρχει χώρος για ποδοσφαιρική ανάλυση. Πρέπει να αισθάνονται τυχεροί στο λιμάνι που δεν πήρε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις το σκορ. Το τελικό 3-1 φαντάζει φτωχό για ένα παιχνίδι που εκτός από τα τρία γκολ, ο Δικέφαλος είχε δοκάρι και δεν πήρε ένα πέναλτι. Ας είναι… Αυτή την ομάδα δεν μπορεί να την κερδίσει κανείς. Ούτε οι διαιτητές… Ούτε οι έλληνες, ούτε οι ξένοι.

Κορυφαίος της αναμέτρησης, δεν ήταν ο Ακπομ. Ο Σα ήταν ο καλύτερος παίκτης στο παιχνίδι της Τούμπας. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού κράτησε σε χαμηλά επίπεδα το σκορ για την ομάδα του. Ας του ανάψουν ένα κερί… Αυτό και μόνο ως γεγονός, απεικονίζει την αγωνιστική διαφορά των δυο ομάδων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!