Κρίνεται και ο Χιμένεθ μέχρι το φινάλε

Το περσινό ψέμα της ΑΕΚ ξεγυμνώθηκε φέτος, η κλοπή του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ ήταν μια εφήμερη επιτυχία που στηρίχθηκε σε ένα καλοστημένο θέατρο και έτσι η «ένωση» δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Το γεγονός ότι βρίσκεται στο -20 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ μιλάει από μόνο του…

Γι’ αυτό και ασχολούνται συνέχεια με το νέο γήπεδο που χτίζουν, παρουσιάζοντας καθημερινά θέματα για κάθε νέο τούβλο που τοποθετείται!

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι; Όλοι είναι πάλι υπό κρίση!

Ο Χιμένεθ μπορεί να επέστρεψε ως Μεσσίας αντί του Ουζουνίδη, μπορεί να έχει υπογράψει για ενάμιση χρόνο, αλλά το συμβόλαιο δεν αποτελεί και απόλυτη εγγύηση για τον ίδιο. Στο τέλος μπορεί κι αυτόν να τον… «σταυρώσουν»!

Η παραμονή και η μακροβιότητα της τρίτης θητείας του έμπειρου τεχνικού στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ, θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, όπως τονίζεται σε ρεπορτάζ αθηναϊκής εφημερίδας.

«Αν, δηλαδή, η ΑΕΚ κατακτούσε το Κύπελλο κι έδειχνε καλή εικόνα μέχρι το φινάλε της σεζόν, τότε φυσικά και θα είναι ο προπονητής ο Χιμένεθ και για τη σεζόν 2019-2020. Αν, όμως, δεν ισχύσει το προαναφερθέν σενάριο, τότε ούτε η δική του θέση είναι ασφαλής», αναφέρεται στο ρεπορτάζ για τον Χιμένεθ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!